Chalupy slavných: Eva Pilarová tráví raději čas v paneláku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chalupy slavných: Eva Pilarová tráví raději čas v paneláku!

Chalupu si oblíbil i její kocour Lord, který se nejraději válí na peci.
Chalupu si oblíbil i její kocour Lord, který se nejraději válí na peci. (Foto Aha! - Martin Pekárek, Daniel Černovský, Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Také vás zajímá jak vypadají chalupy českých celebrit, které jsou pro normální občany nedostupné? Jsou to paláce nebo obyčejné chatky? Kdo si žije v přepychu a kdo naopak skromně? Navštívili jsme je a dokonce u některých nahlédli i dovnitř! Takže, račte dál…

Eva Pilarová: Chata na Českolipsku

Kachlová kamna v kuchyni, pec ve světnici, svaté obrázky na stěnách, tak vypadá interiér chalupy zpěvačky Evy Pilarové. „Koupila jsem ji v květnu v roce 1968. Všechno jsem tu zařizovala sama.

Tady vlastně nic nebylo a co zůstalo, to bylo na vyhození. Sháněla jsem postupně jednotlivé kusy nábytku,“ prohlásila zpěvačka. Ve stylové chaloupce ke které patří roubená stodola z roku 1758 nejraději jen odpočívá a fotí zdejší krajinu. „Já jsem panelákový typ,“ dodala. A jak se zdá, lépe na tom není ani její manžel Jan Kolomazník. „Jsem rád, když stihnu posekat zahradu. Jinak to nechávám na přírodě, ať si s tím poradí,“ přiznal Honza.

 



Přečtěte si
vydedena
14. 7. 2015 • 17:23

Kočky nemusím, ale tahle je pěkná....

vlaku
28. 7. 2013 • 12:02

Taky jsem poznal Evu Pilarovou. Byla to však její bývalá snacha. Rozmazlený Pilar se rozvedl a maminka za něj cáluje co se dá. Synáček si však užívá bohémského života. Babička sice Vánoce slaví 3x a to jednou u maminky, potom u synáčka a pak se svým gi***m.

winterfreshka
28. 7. 2013 • 07:28

To sedí,v paneláku,nejlépe bez chlapa,který vyžaduje sex,popřípadě s nějakým zženštělým rádoby chotěm

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.