Manželé se rozváděli: Miroslav zabil ženu, pak si podřezal zápěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manželé se rozváděli: Miroslav zabil ženu, pak si podřezal zápěstí!

Za těmito okny ke tragédii došlo.
Za těmito okny ke tragédii došlo. (Aha! - Jana Ulrichová)

Tragicky vyvrcholil v noci na včerejšek v bytě v Hrobu na Teplicku spor rozvádějícího se manželského páru. Miroslav B. (58) ženu Hedviku (†53) zavraždil a sám se pak pokusil o sebevraždu. V kritickém stavu teď leží v nemocnici.

Manželé měli podle policie dlouhodobé neshody. Byli v rozvodovém řízení, žili ale dál společně v jednom bytě na okraji Hrobu. Co se v rodině dělo, nevěděli ani sousedé.

„Nikdy bych to do něj neřekl. Žádné hádky ani křik u nich nebyly. Vůbec jsem netušil, že s manželkou dva roky nemluvil,“ řekl soused z přízemí. Co se v noci v patře nad ním odehrálo, netuší. Podle informací Aha! muž svou partnerku zřejmě zardousil. Sám si pak podřezal žíly. „Přesnou příčinu smrti ženy určí až pitva,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Manželé žili v obecním domě v Hrobu už několik let. Měli dva dospělé syny a vnoučata. Miroslav B. pracoval podle sousedů v Německu, paní Hedvika sázela stromky v lese a pomáhala v Domově důchodců v Dubí. „V poslední době už ale nepracovala. Měla zdravotní problémy a byla v částečném invalidním důchodu,“ řekla žena ze sousedství. Manžela policisté dosud neobvinili.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.