Agáta konečně dostala rozum: Modelky do Varů nepatří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agáta konečně dostala rozum: Modelky do Varů nepatří!

Agáta a její ostuda ve Varech.
Agáta a její ostuda ve Varech. (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Tomáš Vrbenský, Jan Tůna, Pavel Machan, ara)

Skoro pokaždé provedla na karlovarském festivalu nějaký skandál. A teď, když je nežádoucí, předstírá, že tam snad nikdy nebyla. „Myslím, že do Varů nepatří ani modelky, ale herci a lidi od filmu,“ prohlásila zhrzená Agáta Prachařová (28) a odfrčela na Krétu.

V předchozích letech se modelka postarala o slušnou řádku incidentů, za něž si hned dvakrát vysloužila zákaz vstupu na festival. Těžkou hlavu si z toho ale Agáta nedělá a zničehonic prohlásila, že na filmovém festivalu nemají modelky co pohledávat.


Samozřejmě až poté, co jí byl přístup do Varů zakázán. „Asi zakážu Bartoškovi Prahu. Kdybych mu totiž zakázala Brno, je mu to jedno,“ prskala modelka. Pak sbalila kufry a odletěla s Kryšpínem (2) k moři, odkud místo mejdanových fotek posílá záběry svého syna nebo svých nohou. Že by Agáta konečně dospěla?

Na všechny trapasy Agáty se podívejte do galerie.




Přečtěte si
anezat
3. 7. 2013 • 08:21

ivoadler
2. 7. 2013 • 17:17

Agáta ať si užívá "rodinného" života, pokud se o něm v jejím případě dá mluvit. Její prohlášení připomíná lišku a hrozny - stejně jsou kyselé. Jenže to není pravda. Modelky se ve Varech předvádějí o sto šest, ale o Agátu není zájem. Jak dlouho se tam bude předvádět chrchlající Bartoška je ve hvězdách. Být sponzorem, tak si dám podmínku - Bartoška ne!

vuhp
2. 7. 2013 • 13:16

To Anezat úplně s tebou souhlasím.

anezat
2. 7. 2013 • 09:49

Ta je fakt čím dál "inteligentnější". Nyní jako hercova manželka už by tam právě patřila i s manželem. Bartošku jako starého dědu zdevastovaného cigaretami nemusím, ale je třeba mu vzdát v tomto případě čest,. že se ve Varech této kreatury aspoň načas zbavili.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.