Zúčtování Míši Kuklové: Pana Pomeje jsem 13 let živila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zúčtování Míši Kuklové: Pana Pomeje jsem 13 let živila!

Míša Kuklová a Jirka Pomeje
Míša Kuklová a Jirka Pomeje

Herečka Míša Kuklová (45) nikdy neměla na partnery velké štěstí. Radost ji neudělal Jiří Pomeje (48) ani Roman Holomek (53), který ji nechal samotnou se synem.

Život ji naučil, že se o sebe musí postarat sama. A tak Míša vychovává syna Románka (4) a ví, že se může spolehnout jen sama na sebe. Poté, co skončila v Ordinaci v růžové zahradě se musí pořádně otáčet, protože kvalitní ženich je v nedohlednu.

Manželství prožívá alespoň na divadelních prknech. Ve hře Hledám milence, zn. spěchám! si zahrála ženu, která musí život svého manžela. V divadle tak může využít své vlastní špatné zkušenosti.

„Tohle moc dobře znám. Skoro třináct let jsem žila s panem Pomeje a taky jsem ho živila,“ vzpomíná Michaela Kuklová na webu Prima.style.cz Jejich vztah byl tehdy plný nenaplněných slibů a Pomeje měl velké plány, ale prázdnou kapsu. „Neflákal se, ale pracoval. Prý pro naši budoucnost. Jenže ta se mě už jaksi netýká,“ dodala Kuklová.



Přečtěte si
kaji82
18. 6. 2013 • 00:51

Pani Misa Kuklova je moc pekna a ma jiskru.nechapu proc nekomu vadi ze jezdi na dovolenou nebo ze si meni 30.krat plavky.asi zavist.a jako herecka se mi take libi,nechapu ze tu umite kazdy jen kritizovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.