Kavalír Vyskočil (67) všem ukázal o 40 let mladší milenku i její »podvozek« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kavalír Vyskočil (67) všem ukázal o 40 let mladší milenku i její »podvozek«

Ivan Vyskočila jeho milenka Kristýna
Ivan Vyskočila jeho milenka Kristýna (Aha! - Marek Pátek)

Herec Ivan Vyskočil (67) má slabost pro mladé ženy. Po rozvodu s bulharskou tanečnicí Anife (39) jich jeho ložnicí prošlo několik a teď má už dva měsíce nový objev – o zhruba 40 let mladší zástupkyní manažerky klenotnictví Kristýnu.

Velmi krásnou dívku, která nicméně vzhledem velmi kopíruje předchozí milenky známého herce, Vyskočil ukázal na večeru věnovaném  znovuuvedení inscenace Příběh Coco Cahnel. A svou krásku fotografům Aha! nechtěně ukázal opravdu detailně!

Vyskočila totiž zaskočily protipovodňové zábrany, které cestou na večírek musel překonat. Jako správný gentleman vzal svou milou do náručí, aby ji přes nečekanou překážku přenesl, ale trochu zapomněl, že tím pádem ukáže všem i to, co by měl vídat jen on v jeho ložnici. Kromě krásně tvarovaných nohou tak Kristýna odhalila také zadeček, tanga a samodržící punčochy. Nechtěnému trapasu se nicméně oba následně zasmáli.

Kolik přesně Kristýně je? To odmítl Vyskočil komentovat. Zato ale stále všechny okřikoval, že pohledná bruneta není jeho přítelkyně, ale milenka. Jak později vysvětloval, přítelkyní může být kde kdo, milenka prý ale znamená, že se milují. A to ostatně celý večer dokazoval nejen tím, že si mladou kočičku držel za ruku a sem tam mu ruka šmátralka zabloudila i na její pěkně kulaté pozadí.

Jak už to bývá, řada hostů nad věkově značně rozdílnou dvojicí jen nechápavě kroutila hlavou. Zatímco přítomní pánové se zaujetím sledovali, jak dokonalé dílo příroda stvořila, přítomné dámy se stárnoucímu elegánovi spíš posmívaly. Podle nich se ne nadarmo říká: Chceš-li ze starého muže udělat blázna, dej mu mladou ženu.



Autor:  ph

Přečtěte si
pavelh834a@...
8. 7. 2019 • 22:22

krásné punčochy!

rezacek
1. 6. 2018 • 12:38

V postely se nejen pracuje, ale i píše s tvrdým. Tahle by i pí*a napsala v diktátu s tvrdým.

rezacek
1. 6. 2018 • 12:36

"ty blbe" oddělujeme čárkami, před kterej také čárka stejně jako za chytil před viď. Drobnější chyby nekomentuji, Danuško. Ty bys zřejmě v diktátu napsala i ve slově pí*a tvrdé y.

rezacek
1. 6. 2018 • 12:33

Milenka není slepá. Cikánky šly vždycy po penězích jak slepice po flusu. A tahle morgoška nebude výjimkou. Vyskočil ukázal všem, čeho si na ní nejvíce váží - a bylo na co popatřiti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.