Gunčíková na to kápla: Čím méně toho člověk umí, tím je větší celebrita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gunčíková na to kápla: Čím méně toho člověk umí, tím je větší celebrita!

Gabriela Gunčíková
Gabriela Gunčíková (Aha!, ara)

Po finále SuperStar se po Gábině Gunčíkové (19) slehla zem stejně jako po Lukáši Adamcovi (26), který ji před dvěma lety porazil.

Gunčíková sice vydala album a vystupuje jako host na koncertech Karla Gotta. Slávy, jakou ji televizní show předvídala, se však nikdy nedočkala. Mladá zpěvačka teď odhalila, co je důvodem toho, že se nedrží na výslunní společenského zájmu.

„Čím méně toho člověk umí, tím je kolikrát větší celebrita, a ti, co se chtějí soustředit na svou práci, tak o nich dlouho není slyšet,“ tvrdila Gunčíková v Limuzíně na TV Óčko.

Sama se prý poctivě věnuje hudbě, což je důvodem, proč je pozapomenutá. „Nejsem člověk, který by vymetal večírky, chci se soustředit na svou práci a chci ji dělat dobře, protože si myslím, že něco umím, a to chci ukázat. Ne ale za cenu toho, že se někde budu opíjet a válet v kašně,“ narážela Gábina na své »kolegyně« ze světa showbyznysu.



Autor:  cam

Přečtěte si
zdeniii
13. 5. 2016 • 20:48

Nechápu, jak někdo, kdo se zmůže akorát na ubohé výblitky tady na diskuzi, může hodnotit, že je hloupá a nevzdělaná.

bernadette
5. 6. 2013 • 13:58

Proč myslíte, že je to chytré děvče? Viděla jsem ji v Máme rádi Česko a bylo až k nevíře, jak je hloupá a nevzdělaná. Ať zpívá a radši nemluví.

zadnice
1. 6. 2013 • 10:39

Velmi trefné, platí hlavně o "politicích" a můžeme začít u Nečase, Bendy,.............atd., atd.!!!

dannaa
31. 5. 2013 • 10:32

Slečno Gábino,jste milé chytré děvče,Vy se nemusíte o budoucnost bát.Jistě se se svým talentem uživíte. A hloupí jsou oni,že nedávají zelenou slušným ,pracovitým lidem,ale lidem,kteří se vyspí se starým mužem a jsou druhý den celebrity.Bohužel celebritou je považován člověk o kterém se nejvíce píše,cokoliv.Vy si svou laťku udržte.Máte životní dráhu před sebou.Můžete vystudovat ještě vysokou školu.Držte se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.