Souboj v těžké váze: Boubelky Šenková a Kolomazníková vyhlásily válku špekům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Souboj v těžké váze: Boubelky Šenková a Kolomazníková vyhlásily válku špekům!

Fotografie
Fotografie (internal)

Hubnutí je pořádná dřina, o čemž se přesvědčily i zpěvačky Leona Šenková a Klára Kolomazníková. V plavkách se letos nejspíš příliš vystavovat nebudou, ale společně si slíbily, že příští sezónu bude vše jinak.

Známé boubelky se sešly na narozeninové oslavě Leony, které je čerstvě 20 let. Mezi dárky nechyběl i dort, ale na ten si Šenková nechala raději zajít chuť. „Kluci, proč mi to děláte, nevidíte, že mám nadváhu 15 kg možná více ? Já se musím krotit, a do léta bych chtěla být hubená, tak aspoň deset kilo dole bych si přála, to by byl můj sen,“ řekla oslavenkyně Šenková, která reguluje chuť k jídlu Obezinem.

 

To ovšem ke štíhle postavě nestačím, a tak se zpěvačka vrhla i na cvičení. Pocení v posilovně jí ovšem není moc po chuti a tak už dvakrát cvičení vynechala. To jí vyčetla kamarádka Klára Kolomazníková, již také trápí nadváha. „Chce to cvičit, omezit jídlo a více pohybu a také na mě působí nervy,“ přiznala Klára, která je sice o osm kilo lehčí, ale to zdaleka nestačí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.