Roztomilý lenochod fintil: Upravit vlasy, make-up a může se vyrazit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Roztomilý lenochod fintil: Upravit vlasy, make-up a může se vyrazit!

Fotografie
Fotografie (internal)

Stop lenosti! Je přece středa a začíná velká show! Než se lenochod dostane před kameru, chce to ještě nějakou tu paruku a pořádný make-up. Tento hravý lenochod jménem CC byl představen v televizním debutu spolu se zooložkou Lucy Cook (43). A o čem byla řeč? O knize jeho potomků a stejně pomalých tvorečků jako je on!

Kromě podpory knihy se Cooke rozpovídala o tom, jak je důležité seznamovat svět s těmito podivnými tvory, které málokdo zná! „Miluju lenochody,“ řekla v televizní show. „Jsou geneticky naprogramovaní, aby vás objímali. Jsou přátelští. Málo kdo to ví, což je špatně.

Chci, aby všichni pochopili, jak jsou ta zvířata úžasná,“ dodává. Podle Lucy není lenochod zase tak pomalý a líný, jak si každý myslí a hlavně je velmi chytrý. „Je prostě rychlý, moc se podceňuje,“ vysvětluje zooložka. Dalším zajímavým faktem je, že tato zvířata nemají žádný pach. »Nesmrdí«, ale ani nevoní.

Je to vlastně ideální zvířátko pro vaše děti! Fotky lenochoda jak stopuje, jede na člunu a podává člověku květinu, obletěly celý svět. Lenochod je prostě populární, a s čím že souvisí jeho popularita? Každý ho miluje kvůli tomu, že je líný a ono tomu tak vlastně vůbec není!

Autor:  ane

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.