Tragédie na Mánesově mostě: Rodina mrtvé jednatelky Jindry K. (†43) je asi prokletá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tragédie na Mánesově mostě: Rodina mrtvé jednatelky Jindry K. (†43) je asi prokletá!

Lékaři Jindru K. oživili, v nemocnici později zemřela.
Lékaři Jindru K. oživili, v nemocnici později zemřela. ( Foto Aha! – Ondřej Požár, David Malík)

Tomu se říká krutý osud. Rodinu jednatelky cateringové firmy Jindry K. (†43), kterou smetl přesně před týdnem při nehodě na Mánesově mostě v Praze senior (67) autem do Vltavy, potkalo podobné neštěstí už v minulosti. Její bratr se před lety utopil v Asii!

Tragédie se stala v roce 1997 ve Vietnamu, kde byl mladší bratr Jindry K. na služební cestě. „Bylo mu tehdy pětadvacet let. Šel se koupat do moře a smetla ho vlna, která ho narazila na skalisko. Pro příbuzné paní Jindry K. to byl šok,“ popsal člověk, který rodinu zná.
Podnikatelka zemřela minulou středu ráno v nemocnici poté, co ji záchranáři vylovili z Vltavy po pádu z mostu.

Pohledná blonďatá žena byla plná života a vedla prosperující malou firmu. Pohřeb bude mít ve čtvrtek. Podle smutečního oznámení se s ní naposledy rozloučí její nejbližší rodina: dcera Lenka (18), která bude letos maturovat, rodiče a bratr Michal.
Druh Jindry Libor K. (42), který byl v cateringové firmě také zaměstnaný a přijel s ní minulý týden do Prahy na prezentaci potravin, je po sražení vozem do vody stále pohřešovaný. „Vyšetřování probíhá, budou přizváni znalci,“ uvedl včera policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Zesnulá Jindra K. bude mít pohřeb ve čtvrtek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.