Poslední prezidentský oběd: Klaus si pochutnal na zvěřině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poslední prezidentský oběd: Klaus si pochutnal na zvěřině!

Všichni vyhládlí strávníci po kladení věnců pohromadě. Zaorálek, Zemanová, Klausová, Klaus, Zeman...
Všichni vyhládlí strávníci po kladení věnců pohromadě. Zaorálek, Zemanová, Klausová, Klaus, Zeman... (Paparazzi)

Letní sídlo hlavy státu v Lánech u Prahy se včera stalo dějištěm posledního oběda, který si ve funkci prezidenta republiky vychutnal Václav Klaus (71). Právě dnes jej totiž v čele státu vymění Miloš Zeman (68), který papal po boku Klause. A doprovodila ho i jindy plachá manželka Ivana (47).

Co si pánové a dámy včetně Livie Klausové (69) dali? Vybrané pokrmy ze zvěřiny – jejich chuťovým pohárkům lahodilo jak bažantí, tak jelení masíčko. Jistě jim vyhládlo, předtím totiž kladli věnce na hrob Tomáše Garrigua Masaryka, který je v Lánech pohřben.


Právě zde bude moci místo Nového veselí na Vysočině ode dneška trávit volné chvíle Zeman. A co Klaus? Ten se už včera večer uchýlil do vilky, kterou s manželkou vlastní v pražských Kobylisích, ale o honosné budovy mít nouzi nebude. Chystá se totiž na zápřah ve svém institutu sídlícím v pražském zámečku Hanspaulka.

JÍDELNÍ LÍSTEK

Polévka: bažantí vývar
Hlavní chod: jelení kýta na víně
Dezert: zmrzlina

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.