Bobošíková o dceři Janě: Drsně kritizuje můj šatník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bobošíková o dceři Janě: Drsně kritizuje můj šatník!

Jana Bobošíková s dcerou Janou.
Jana Bobošíková s dcerou Janou.  (Petr Novotný)

Už se bojíte i otevřít konzervu, protože tam může být… ano, politička Jana Bobošíková (48) se dokáže dostat prakticky kamkoliv. Jablko v této rodině nespadlo daleko od stromu a její dcera Jana (26) také cítí potřebu se vyjadřovat k různým tématům.

„Dcera dozírá na můj šatník, dcera je prvním kritikem mých účesů i mé práce, někdy ta kritika bývá velmi drsná, někdy to velmi jiskří, ale já si její kritiky vážím,“ popisuje Bobošíková na stránkách iDnes.cz

 

Aby zůstala rovnováha zachována, matka následně kritizuje dceru. „Naše rodina reprezentuje několik značek pro český trh, a protože se věnuji jedné značce mezinárodně, tak se naše pracovní cesty kříží. Samozřejmě si navzájem pomáháme. Platí ovšem, že i máma je ohromně velký a konstruktivní kritik, ráda si od ní nechám poradit,“ vysvětluje Bobošíková mladší, která se věnuje módnímu průmyslu.

 

A vzala si Jana Bobošíková nějaké ponaučení ze všech vtipů, které se vyrojily po jejím pokusu kandidovat na prezidentku? „V politice je to jako ve sportu. Nikdo nezakládá sportovní družstvo, aby se nezúčastňoval zápasu, a nikdo nezakládá politickou stranu, aby nechodil do voleb,“ uzavírá politička a my se můžeme nechat překvapit, v jaké další kampani její tvář uvidíme.



Přečtěte si
majojo
9. 3. 2013 • 00:31

A to za chvíli předhodí bulváru ještě jednu.

denia
8. 3. 2013 • 20:45

jak je trapná i s tou svojí dcerou.

mariama
8. 3. 2013 • 09:31

Pani Bobosikova pusobi neprijemne a arogantne na mnoho z nas. Nemuze se ji vsak uprit fakt, ze je to velmi hezka a atraktivni zena, ktera je navic vyrazny typ. S modou to obcas nevystihne, ale rozhodne se obleka lepe nez driv. Jejimu typu svedci kontrast cerne s vyraznou barvou - cerna a fuchsiova jsou vynikajicim prikladem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.