Největší skandály Českého lva: Ostudu dělal Trojan, Landovský i Babčáková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Největší skandály Českého lva: Ostudu dělal Trojan, Landovský i Babčáková!

Řádění na Českých lvech
Řádění na Českých lvech (koláž Ahaonline.cz)

Český lev 2012 byla přehlídka elegance, ale také vulgarity a trapnosti. U herce Pavla Landovského (76) by bylo velkým překvapením, kdyby se na stará kolena naučil mluvit slušně. Ivan Trojan (48) by si měl lépe chránit soukromí, Bolek Polívka (63) by měl lépe číst pravidla oblékání na České lvy, Simona Babčáková (40) by už raději neměla čuchat ke špuntu a pořadatel Petr Vachler (47) by měl umět ocenit zesnulé legendy.

Sprosťák Pavel Landovský!

Nejhlasitějším návštěvníkem předávání Českých lvů byl herec Pavel Landovský. Od chvíle, kdy přišel v doprovodu dcery Betynky do Lucerny, ječel sprostě na každého, kdo na něj promluvil. Proč měl košili od krve, neřekl. Zato se hlasitě rozpovídal o svém bolavém rameni. „Jau, do pr*ele, ku*va, nesahejte mi na něj, mám ho vykloubené,“ seřval herec každého, kdo ho po rameni přátelsky poklepal. Když předávání Lvů skončilo, křičel na všechny strany, ať mu někdo donese víno.

„A neotravujte tady, do pr*ele, já si chci povídat s panem producentem,“ odháněl všechny Landovský, když se dočkal skleničky a zapálil si k ní cigaretu. V tu chvíli si v už vyprázdněné Lucerně družně povídal se synem herečky Libuše Šafránkové (59) a Josefa Abrháma (73) Josefem ml. (35), který také pracuje u filmu. Jenže to už do sálu naběhla uklízecí četa. I tu ale poslal Landovský kamsi a seděl dál…



Odhalený a opilý Ivan Trojan

Herec Ivan Trojan zažil bouřlivý večer. Nejprve spolu s manželkou všem prozradili, kde bydlí. Při příchodu do Lucerny se totiž nechali vyfotit i s obálkou se vstupenkami, na které byla vidět jejich adresa. Deník Aha! se na ni druhý den ráno vydal a objevil v okně domu Trojanovo sako, které mu asi manželka Klára Pollertová (41) nechala po propařené noci vyvětrat. Ivan měl nicméně právo slavit, vždyť získal Českého lva za hlavní mužský herecký výkon ve snímku Ve stínu.

Strašák Bolek Polívka

Na České lvy je povinnost chodit v saku nebo ve smokingu, jinak vás hned při vstupu do Lucerny vyhodí domů. Herec Bolek Polívka si ale s oblečením hlavu moc nelámal a dorazil v ošoupaných džínách. Jak rychle přišel, tak odešel. Jindy rád popíjející Bolek se na Lvech zdržel jen chvíli. Předal společně s režisérem Janem Hřebejkem (45) cenu Ivanu Trojanovi a zmizel z Lucerny jako pára nad hrncem.

Sjetá Simona  Babčáková

Nosatá herečka Simona Babčáková rozhodně nebyla za dámu. Lámala do sebe jednoho panáka za druhým, což se na ní samozřejmě v průběhu noci podepsalo. Tančila, házela botami a skákala po lidech. Nejvíce tím bavila svoji kamarádku Ivu Pazderkovou (32), která v nalepených řasách a průhledných šatech vypadala hodně podivně.

Zapomenutá Jiřina Jirásková

Nedávno zesnulá legenda českého filmu a divadla Jiřina Jirásková (†81) byla nominována za vedlejší ženskou roli ve filmu Vrásky z lásky. Šlo o poslední snímek, který natočila. Akademici podle informací Aha! chtěli nejprve Jiráskové cenu udělit, ale nakonec se rozhodli jinak.

„Dali prostor žijícím herečkám, aby se necítily ukřivděné, že paní Jirásková dostala cenu jen pro to, že zemřela,“ řekl deníku Aha! zdroj ze zákulisí Českého lva. Pořadatel Petr Vachler na náš dotaz neregoval. „Mohli na ní alespoň nějak zavzpomínat,“ povzdechla si po skončení galavečera kamarádka a kolegyně Jiráskové Jiřina Bohdalová (81). Ta byla nominována za hlavní roli ve filmu Vrásky z lásky. Ani ona se ale ceny nedočkala.

1459572:gallery:true:true



Autor:  lbp

Přečtěte si
nafta
29. 1. 2014 • 18:13

J"indy rád popíjející Bolek se na Lvech zdržel jen chvíli. Předal společně s režisérem Janem Hřebejkem (45) cenu Ivanu Trojanovi a zmizel z Lucerny jako pára nad hrncem." tak a teraz si tiúpni, bol tam alebo nie.

anezat
5. 3. 2013 • 17:14

chudáci jeho děti, vypadá odporně i když zrovna není pod vlivem alkoholu.

wellnes.top
5. 3. 2013 • 07:31

Tak se baví lidi, považující se za české celebrity, mnohé dokonce za klenoty ČR

jiriforman
4. 3. 2013 • 23:48

………../” ) ………./¯../ ………/…./ …/´¯/’…’/´¯¯`•¸ ./’/…/…./……./¨¯ \ (’(…´…´…. ¯~/’…’ ) .\……………..’….. / ..’\’…\………. _.•´ ….\…………..( ……\………..(

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.