Fialová bude následovat Voříška: Televize už hledá novou dvojici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fialová bude následovat Voříška: Televize už hledá novou dvojici!

Karel Voříšek a Markéta Fialová.
Karel Voříšek a Markéta Fialová. (David Kundrát, Martin Hykl)

Moderátorka Televizních novin Markéta Fialová (42) je ráda, že se vyřešila situace okolo jejího kolegy Karla Voříška (49). A to tak, že moderátor z Novy odchází. Jinak se její páteční slova nedají přeložit! A není divu. Markéta se ho zastávala, a to dokonce tak, že ji málem kvůli tomu vyhodili. Teď to vypadá, že po jeho odchodu bude mít v televizi ještě více práce. A jako maminka dvou dětí to určitě vítá.

Voříšek od podzimu s Fialovou nevysílal proto, že řešil nařčení z donášení bývalé Státní bezpečnosti. Nova mu nechávala čas a tvrdila: pokud očistí své jméno, na obrazovku se vrátí. A najednou 1. března s moderátorem ukončila smlouvu. Prý po vzájemné dohodě, protože žaloba, kterou Karel podal, budou soudy řešit ještě několik měsíců.

Proč celá záležitost vzala tak radikální spád? Televize prostě nechce na Voříška tak dlouho čekat. A hlavně: potřebuje rozlousknout, co dál s Markétou Fialovou! S největší profesionálkou, která vedení před několika týdny pozlobila tím, že v rozhovoru pro magazín DNES prohlásila, že Nova o Karlově minulosti věděla už dlouho. A pozastavila se nad tím, proč ji řeší až teď!

„Děkuju Karlovi za všechny ty roky, které jsme spolu strávili,“ prohlásila Fialová. „Zatím bude dál v pátek a v sobotu moderovat sama Televizní noviny,“ sdělila pak mluvčí Novy Marie Fianová. Televize teď hledá dvojici, která by Fialovou a Voříška nahradila. Až ji najde, Fialová se pak pravděpodobně stane moderátorkou nové pravidelné politické debaty.



Přečtěte si
anot
4. 2. 2014 • 14:57

Fialová at' na Nově zůstane,ale už at' jde do pr.de.le ta roztažená,zmalovaná tlama Borhya.Už tam straší dost dlouho,už je starý inventář..At' je doma až odrodí a vychovává Lukase a Hrdličku

hillaarkaa
6. 3. 2013 • 11:57

A koho by jste,soudružky navrhovaly?Martu Skarlandtovou či Mařku z horní Dolní???

hillaarkaa
6. 3. 2013 • 11:56

Možná dobře kouří,suchatko

herecka
5. 3. 2013 • 04:13

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.