Šéf Českého lva Petr Vachler: Můj pes je vegetarián jako já! Dobrovolně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šéf Českého lva Petr Vachler: Můj pes je vegetarián jako já! Dobrovolně!

Petr Vachler
Petr Vachler (Aha! - David Malík)

Možná génius, určitě trochu podivín. Řeč je o šéfovi cen Český lev Petru Vachlerovi. Je možná nejznámějším vegetariánem u nás, pověstné jsou i jeho bezmasé rauty po předání prestižních filmových cen. Zajímavý je i fakt, že Vachler maso nedopřává ani svému psovi. Tomu to prý ale nevadí…

Vachler a jeho rodina maso nejedí už pěknou řádku let. A prý to byla svobodná volba všech, včetně dětí – dvanáctileté Valerie, desetiletého Theodora a pětiletého Viliama. Údajně jsou všichni tak spokojení, protože kvůli nim neumírají žádní tvorové. Jak to ale bylo s jejich psem, který je také vegetarián? Copak si štěkl, že už nechce jíst maso? „Tenhle pes si svým způsobem vybral nás, vegetariánskou smečku,“ tvrdí Vachler.

Anketa

Může být podle vás pes dobrovolně vegetarián?
Celkem 140 hlasujících

Jeho osmiletému psovi prý chutnají sójové párečky, sýry, nepohrdne mrkví a jablky. Navíc mu prý nechávají z Itálie dovážet speciální náhražku masa. Jak Vachler tvrdí, pes oslavil osmé narozeniny a je ve skvělé kondici. Přesto ale zůstává ve vzduchu otázka: Copak je možné psa odnaučit jíst maso? Nehraničí to nakonec spíš s týráním zvířat?

1459572:gallery:true:true



Autor:  ph

Přečtěte si
danuska555
5. 3. 2013 • 00:16

wachlere, to je tvuj problem ze nejis maso, ale na tvem vzhledu to neni videt, ze jsi vegetar. Jsi strhanya ty vlasy no hruza, ne h se osrihat ty tvoje masnaky, stejne jich mas poskrovnu. Anebo pod nima schvavas ples? Ty. v e g e t a r i a n e. .!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.