Prodával přítelkyni na sex: Vydělala mu milion korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prodával přítelkyni na sex: Vydělala mu milion korun!

Kriminalista Bojanovský ukazuje arsenál, se kterým muž přepadal herny či banky.
Kriminalista Bojanovský ukazuje arsenál, se kterým muž přepadal herny či banky. (Foto Aha! – Ondřej Požár)

Velice jednoduše si obstarával peníze Brňák (31) závislý na automatech. Odnesla to mladá žena (22), která pro lásku k němu byla ochotna prodávat své tělo ještě dříve, než dodělala střední školu. Za 2,5 roku mu dokázala vydělat milion!

Dívka měla maturovat před třemi lety, neměla ale kde bydlet. S pomocí přispěchal její přítel, nabídl jí bydlení. Pomoci chtěl ale hlavně sobě. Časem jí přinutil k prostituci, sháněl zákazníky a inkasoval peníze. Žena pracovala i v nočním klubu ve Znojmě a muž si tak přišel téměř na milion.

„Odevzdávala mu peníze, které pak utrácel. Byl schopen za večer v automatech utratit 30 tisíc,“ řekl kriminalista Pavel Bojanovský. Povedený přítel nebohé ženy měl navíc »bokovku«, při ozbrojených loupežích si přišel na statisíce.
Kuplířství odhalili kriminalisté poté, co muž ohlásil zmizení přítelkyně a jejich dítěte (2). „Mladou ženu jsme našli v azylovém zařízení. Popsala, jak ji přítel nutil k prostituci i v těhotenství. Dokonce ji zákazníkům nabízel přes internet,“ konstatoval detektiv.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.