Topolánkova milenka se nebojí ukázat: Předvedla svoje dvojky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Topolánkova milenka se nebojí ukázat: Předvedla svoje dvojky!

Byla by velká škoda, kdyby si pod šaty vzala Dvořáková podprsenku.
Byla by velká škoda, kdyby si pod šaty vzala Dvořáková podprsenku. (Foto Aha! – David Malík, Jan Tůma, ara)

Syn expremiéra Mirka Topolánka (56) se může dmout pýchou, jakou má doma krasavici. Simona Dvořáková (18) na módní přehlídce ukázala to, co zatím mohl obdivovat jen její milenec Tomáš Topolánek (19). Teď se může podívat i jeho otec, bývalý politik.

Dvořáková si jako jediná z modelek vysloužila nejodvážnější róbu od italské značky Valentino. Horní díl šatů byl průsvitný a každý z hostů se mohl kochat pohledem na její téměř odhalená ňadra. „I tohle obnáší profese modelky,“ povzdechla si Simona Dvořáková, která na přehlídce platila za jednu z největších hvězd. Sázka na rafinovanou nahotu se zřejmě vyplácí a přítelkyně Tomáše Topolánka rozhodně není z těch, která by se za svoje tělo měla stydět. Jestli jí bohatý synáček takovou róbu koupí, raději nepředvídá – volně ložených šedesát tisíc by určitě on nebo jeho tatínek v peněžence našli. A pokud právě ne, určitě by Mirek s Tomášem mohli poprosit rodinného kamaráda, lobbistu Marka Dalíka. Ten své přítelkyně vždy hojně odměňoval a strojil.



Přečtěte si
anezat
2. 3. 2013 • 00:08

lehká děva do sbírky rozmazleného ODSáckého sp.rat.ka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.