Pravda o rozchodu moderátorky Ochotské: 3 měsíce podvodů a lhaní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pravda o rozchodu moderátorky Ochotské: 3 měsíce podvodů a lhaní!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Petr Novotný, ara)

Čerstvý konec vztahu mají za sebou Michaela Ochotská (28) a Michal Exner (34). Moderátorka tvrdí, že za krachem nestojí její schůzky s tenistou Lukášem Rosolem (27). Co tedy? Podle informací Aha! prý Míša nemohla snést Exnerovu žárlivost, která ale zřejmě byla opodstatněná.

Několik měsíců ho totiž podle našich informací podváděla a on zřejmě všechno tušil. Proč mu lhala? Není divu, že ji Exner v posledních týdnech dělal žárlivé scény, které vygradovaly ostrou hádkou!

Začíná to vypadat, že krásná moderátorka na toho pravého nenarazí. Po několika nepovedených vztazích, včetně toho nejhoršího s Adrianem Pituchem, skončil i ten zatím poslední. „Exner strašně žárlil. Kdykoliv byla Míša sama někde ve společnosti, byl vzteky bez sebe,“ prozradila Aha! Míšina kamarádka. Zdroj velmi blízký oběma partnerům ale sdělil, jak to doopravdy je. „Michal ji podezíral a měl důvod. Ona už tři měsíce randí s Rosolem a Michalovi tvrdí, že ho vůbec nezná. Kdyby jí neukázal jejich společné fotografie, bude mu lhát dál,“ prozradil zdroj.


Ochotská dokonce odmítla zájezd do USA, který Exner koupil. Našla prý totiž levné letenky do Dubaje a chystá se tam s maminkou. Aha! se podařilo zjistit, že „náhodou“ ve stejném termínu hraje v Dubaji tenisový turnaj i Rosol. Ochotská sice tvrdí, že se s Exnerem rozešli už dávno, ale to zřejmě není pravda a kopačky skutečně dostala na Valentýna. „Můžu si chodit kam chci a s kým chci,“ diví se Míša, která byla nachytána právě s tenistou. „Nebudu přece pořád sedět doma, potřebuji zajít mezi lidi,“ vysvětluje Ochotská. Teď už na to bude mít spoustu prostoru, protože Exner s ní definitivně skončil.



Přečtěte si
lecluc
7. 3. 2013 • 11:11

děvče, děvče, na to ,že máš pouhých 27 let vypadáš jako stará vyžilá kurva. Měla by ses nad sebou zamyslet a začít žít "normálně", protože za chvíli o tebe nikdo neopře ani rezavé kolo. A to se ukazuješ jen po velmi těžké práci vizážistů a přesto, jak říkám, stará vyžilá kurva. No nevím, jestli se ti podaří ulovit nějakého zbohatlíka, snad zas jen na chvíli, kterému budeš dělat matraci

p.r.d.e.l..hillarka
18. 2. 2013 • 11:05

Ta má toho falešnýho víc Počínaje kozama

xell
18. 2. 2013 • 11:03

cinderella1
18. 2. 2013 • 01:53

Ochotska ma velmi falesne oci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.