Herečka Michaela Badinková: Chci další dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herečka Michaela Badinková: Chci další dítě!

Michaela Badinková s roční Evelínou.
Michaela Badinková s roční Evelínou. (Foto Aha! – David Kundrát)

Michaela Badinková (32) se už dva roky místo natáčení věnuje malé Evelínce a partnerovi. A protože by chtěla pro dcerku sourozence, tak je možné, že se naplno před televizní kamery jen tak nevrátí.

„Další dítě bychom určitě chtěli. Řekla bych, že teď je opět v módě mít víc dětí. Vidím to i u svých hereckých kolegyň. Lenka Vlasáková, Klára Trojanová, Linda Rybová. I ony mají více dětí a určitě nemají pocit, že by jim ujel nějaký vlak. Kdo ví, třeba po kariéře zatoužím zase v padesáti,“ svěřila se Badinková na serveru iDnes.cz

Herečka však nezahálí. Stále působí v několika divadlech a hraje v seriálu Ulice. Ale jak říká, prioritou je rodina. "Každá matka to má jinak. Já razím heslo, že čas ošidit nejde a v případě výchovy dítěte to platí dvojnásob. Rodinné teplo paní na úklid nevytvoří. Rodině, tedy malé i partnerovi, se věnuju prakticky pořád. My jsme navíc velcí výletníci, takže máme pořád co dělat. Evelínka jednou ocení, že má základnu, kam se může kdykoliv vrátit,“ vysvětluje Badinková.  

Facebook:gallery:false:false:false

 

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
herecka
7. 2. 2013 • 12:20

Krásná maminka, krásná holčička...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.