Mrazivá večeře herce Etzlera: U stolu s lidskou kostrou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mrazivá večeře herce Etzlera: U stolu s lidskou kostrou!

Miroslav Etzler má opravdu zvláštního spolustolovníka.
Miroslav Etzler má opravdu zvláštního spolustolovníka. (Reprofoto TV Prima)

Tak tohle tu ještě nebylo. Miroslav Etzler (48) hostům ve VIP Prostřeno! jako svou přítelkyni představil kostru. „Tohle je moje princezna Arabela, seznamte se,“ řekl hrdě herec a nasadil jí na hlavu kšiltovku.

Miroslav Etzler svou návštěvu pozval do ateliérové kuchyně seriálu Cesty domů a naservíroval jim středomořské jídlo. Kromě slávek a krevet je ale čekalo ještě jedno překvapení.

Herec ke stolu posadil kostlivce. „Co to je, proboha?“ ptal se zděšeně Pavel Soukup. „Dovol, abych ti představil mou přítelkyni Arabelu. Jako chlapi jsme se bavili dobře, ale chyběla nám tady dáma,“ vysvětlil Etzler. „Prosím? Maso z ní už je v hrnci, viď?“ smál se Jan Vlasák a dodal: „Jako spolusedící je fantastická. Moc toho nesní.“

Etzler byl příjemně překvapený, jak hosté jeho novou dámu přijali. Hned s ní začali laškovat. „Všechny zaskočilo, jakou mám štíhlou přítelkyni a že jsem ji nechal nahou. To partneři svým dívkám nedělají,“ vysvětlil Miroslav. Zatímco on makal v kuchyni, pánové u stolu do ní nalévali alkohol. „Pojď, jen si dej. Budeš povolnější,“ povzbuzoval ji Miloslav Tichý. Zábava se Etzlerovi opravdu povedla!

Facebook:gallery:false:false:false 



Přečtěte si
jity
31. 1. 2013 • 12:49

Vaří ve studiu, kde se natáčí a naváží se do toho mladého. Zkrátka se mi ta jejich parta nelíbila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.