Výtržník Etzler: Měli ho za zloděje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Výtržník Etzler: Měli ho za zloděje!

Takhle chodí na návštěvu zloději!
Takhle chodí na návštěvu zloději! (FTV Prima)

No tak Mirku, takhle se na návštěvy přece nechodí! Přestože herci Miroslavu Etzlerovi (48) táhne na padesátku, duši rebela v sobě prostě nezapře. Další ze svých povedených kousků předvedl při natáčení pořadu VIP Prostřeno! Herec místo toho, aby použil dveře, jako všichni ostatní, přelézal plot, jako by byl snad nějaký zloděj!

Při svém »vloupávacím« manévru ovšem představitel kapitána Maška ze seriálu Cesty domů ani na vteřinu neztratil svůj okouzlující úsměv. A ještě na jednu věc si dával Etzler ohromný pozor. Láhev vína, kterou nesl jako prezent svému hostiteli, pustil z ruky jen na malý okamžik. Pravděpodobně v něm zůstaly ochranitelské sklony vůči alkoholu ještě z dob, kdy se s ním více než důvěrně kamarádil.

Etzler se však své závislosti na »chlastu« zbavil a teď si nedá ani sklenku! „Já se s vámi nenapiju, protože jsem toho v životě už vypil hodně,“ odmítl vyléčený alkoholik byť jen symbolickou skleničku na přípitek.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
janotta
31. 1. 2013 • 09:18

jedině abstinující alkoholik - jako pan Etzler !Jen ať mu to vydrží !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.