Karolína Peake (37) o manželovi (50): Chtěl mi radit i při porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karolína Peake (37) o manželovi (50): Chtěl mi radit i při porodu!

Peake s manželem Charlesem, který obchoduje s realitami.
Peake s manželem Charlesem, který obchoduje s realitami. (Aha! - Karel Kopáč, ČTK)

Když se sejdou dvě silné osobnosti, není to nikdy jednoduché. O tom by mohla vyprávět předsedkyně strany LIDEM Karolína Peake. Se svým manželem Charlesem Peake bojuje o »velení« každý den.

Karolína Peake na svém muži obdivuje především to, že si dokáže prosadit svou, ale není moc nadšená, když mluví do její práce. Proč vlastně Peake odmítla pomoc svého manžela v nové politické straně?

„Chtěl nám pak pomáhat s marketingem, velmi se angažoval, ale já to během pár dnů utnula s tím, že by to nefungovalo. Manžel totiž říká »pomáhat«, ale v podstatě myslí, že by mě rád řídil. To je častý problém žen, že se v jejich okolí vždycky najdou nějací muži, kteří mají za to, že ženy nic nezvládnou a musí je někdo řídit. To, že byste se mohla rozhodovat sama, je pro ně z říše pohádek,“ říká na v magazínu Ona Dnes.

Peak se musí s manželovými věčnými komentáři vyrovnávat nejen v práci, ale i soukromém životě. „I na porodním sále mě nutil, abych porodníkovi říkala, že je nějakej mladej a nemá dost zkušeností a že to bude určitě císařský řez, ať si na mě pěkně narýsuje úsečku, aby to potom moc nepižlal, „ popisuje Peake svůj porod, na kterém musela zároveň překládat manželova slova z angličtiny.

Facebook:gallery:false:false:false  

Přečtěte si
herecka
31. 1. 2013 • 20:59

Co nesmíte vědět o pozadí KAROLINY PEAKE, roz. Kvačkové? Karolína Peake - rodina její matky, Radky Kvačkové, rozené Šebkové,obdržela darem od maltézských rytířů Velkopřevorský mlýn na Čertovce /Praha Malá Strana/ kde doosud bydlí.Za co???A kdopak je její manžel?Charles Peake, vystudoval mezinárodní management v USA, odkud je i jeho adoptivní otec, Američan a hned měl lukrativní posty.Pro koho asi pracoval?Pro renomovane invest. spol. Ernst&Young, GoldmanSachs. Pak se najednou mladý Američan ocitl náhodou v Praze / v době kdy tady Američani v podstatě koupili ČR/ a kde měl zabezpečené místo??? V Citibank, dál následovala Commerzbank/ netřeba dodávat, že tyto 2 banky spolu ještě s dalšími 3, včetně Goldman Sachs a americkým Fedem prioritně hrají se světem špinavou a chamtivou hru a přivedly svět na pokraj obrovské krize/. Pak spousta dalších společností, mezi nimi i vedení Unipetrolu, odkud byl panáček Peake vyhozen, neboť pro Francouze vedl zkorumpované výběrové řízení, ale nevydařilo se, přišlo se na to. Proto byl odvolán. Měl by být za mřížemi, ale pánové ve vedení se dohodli, že budou obě strany mlčet, ale on musel opustit post. Je to americký grázl, stejnej jako všichni lumpové v bankách, co manipulují a okrádají celý svět!!!

herecka
31. 1. 2013 • 20:58

herecka
31. 1. 2013 • 20:56

evinka se nám lepší, už jí to opravdu myslí....SOUHLASÍM.

herecka
31. 1. 2013 • 20:54

Tak nesympatickou protivnou a přesto namyšlenou slépku jsme v politice snad ještě neměli. Hloupá, drží se koryta zuby nehty i pr.delí a vymýšlí samé průsery, jen aby hrabala a hrabala. Soudný člověk, který by tak trapně zkrachoval na ministerstvu, by se z politiky uklidil, ale tahle vtěrka nemá ani trošku hrdosti. Každý jsme nějaký, každý nějak vypadáme, máme nějaké chyby, ale když vidím tuhle kreaturu, je mi skutečně nevolno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.