Víme, koho bude volit Karel Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Víme, koho bude volit Karel Gott!

„To, že jsem na letošním turné dal mnohem větší prostor mým vokalistům Dashe, Jirkovi Březíkovi a Taťáně Roskovcové, se vyplatilo. Líbili se publiku i mně,“řekl Aha! Gott.
„To, že jsem na letošním turné dal mnohem větší prostor mým vokalistům Dashe, Jirkovi Březíkovi a Taťáně Roskovcové, se vyplatilo. Líbili se publiku i mně,“řekl Aha! Gott. (Foto Aha! – Pavel Machan, Jiří Krušina, František Jirásek, ara)

Několikrát bylo jeho jméno v souvislosti s přímou volbou prezidenta republiky zmiňováno. Objevovaly se názory, že by to měl zkusit a uvažovat kandidování na hlavu státu. Zpěvák Karel Gott (73) to ale odmítl s tím, že jeho poslání na tomto světě je jiné.

V sobotu, krátce před uzavřením volebních místností, Mistr vystoupil v České televizi a z Hradčanského náměstí o prezidentské volbě promluvil. V prvním kole prý nikoho nevolil, ale pro kolo druhé má jasno.

„Vítal bych hlavu státu, která umí náš stát reprezentovat v zahraničí, která zná mentalitu a je empatická, umí připravit půdu pro dobrý obchod. Dobrý obchod znamená růst ekonomiky a více pracovních příležitostí,“ řekl Gott.

Na svém profilu na Facebooku nicméně zpěvák před volbami zveřejnil »Výzvu tříkrálovou«, která podporuje současného ministra zahraničí Karla Schwarzenberga (75, TOP 09). A tak je více než jasné, koho ve druhém kole (i se svou ženou Ivanou Gottovou (36), která udělala to samé), podpoří.

1459572:gallery:true:true



Autor:  lbp

Přečtěte si
1pravda1
15. 1. 2013 • 23:10

Svěrák to je taky umělec prodejný, nejdřív se pasuje na druhého největšího Čecha, vlastence a pak protěžuje cizinu na hrad.

1pravda1
15. 1. 2013 • 23:09

jojo Karel se paktuje s američany, tak jim chtěl dohodit ten radar a taky s církví dal jim miliardy do nenažrané huby, nechce žádné přiznání majetku, ať si každý ze státního vezme co umí, ve sněmovně chrápe a hlasuje když ho žduchne Kalousek, no by byla partička jedna radost.

1pravda1
15. 1. 2013 • 23:05

To už je druhý rozhovor s Gottem, to stáří mu fakt leze na mozek. V prvním rozhovoru pořád mlel o finančních skupinách a moci peněz a tady zase o dobrých kšeftech, o morálce ani slovo, to bude volič ODS.

8bc5
15. 1. 2013 • 23:03

Kdo si myslel,že by Gott podpořil Zemana by byl idealista.Že podepsal nějakou třikrál výzvu no a co ??Je mu cca 73 let a ještě pár let chce doma i v Německu obšťasňovat svéposluchače.Třikrál.výzvu podepsalo x."umělců" velkých vlastenců tak se nám i Gottík přidal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.