Vyděšený Martin Maxa: Zkrachoval kvůli mafii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vyděšený Martin Maxa: Zkrachoval kvůli mafii!

Martin Maxa
Martin Maxa (Aha! – Jaroslav Benda, Martin Přibyl, ara)

Martin Maxa (51) se nesnažil zajistit pouze zpěvem, ale živil ho i hudební klub Pijonýr v Litvínově. Jako podnikatel ale narazil na praktiky místní mafie, která ho zničila.

Maxovi se podařilo vytvořit místo, kde se setkávali lidé s blízkým vztahem k hudbě. Jeho sen ale netrval dlouho. Teď už ví, že podnikat v Česku je hazard, při němž jde o život. Svého záměru se raději vzdal, protože se necítil bezpečně.

Po krku mu totiž šel Martin Macháček z Mostu. „Je to místní mafie. Smutné samozřejmě je, že s nimi nedokázal establishment zatočit tak, aby skončili ve vězení, kam zcela zjevně patří. Jsou to prostě mafiáni, kteří se živí výpalným,“ postěžoval si Maxa v magazínu Sedmička.



Jeho úspěšný klub byl mafii trnem v oku, a tak zpěvák raději dobrovolně ukončil jeho provoz. „Celé je to totiž o tom, že tihle grázlové buď majitele přinutí, aby platil, nebo podnik přivedou svými praktikami k zániku. Mám dokonce pocit, že policie na tomhle mafiánském byznysu percipovala,“ tvrdí Maxa, který se v minulosti pokoušel i kariéru v politice.

1459572:gallery:true:true



Autor:  cam

Přečtěte si
perci5
13. 1. 2013 • 14:04

- to je taková česká vlastnost. Když podnikáte musíte to dělat naplno a ne tak nějak ještě k něčemu. Pokud máte bar, musíte tam sedět, alespoň ze začátku 20hod. Jinak vás oškube samotný personál. Ten chce peníze a ne práci. To platí na vše podnikání ve službách- kadeřníctví, pedikúra, solaria atd. Podnikat jen tak bokem a dělat muziku, malovat- to alespoň ze začátku nejde.

abvydavatelstvi
13. 1. 2013 • 12:31

To vůbec neni pravda že záleží na miste.... vypalnici si to hlidaji kde kdo otevře nový podnik už tam jsou... proto se lidé bojí podnikat.... policie nepomůže podnikateli ale zločincům .... lidé ani policie by se takových lidí bát neměla a mělo by se učině proti nim bojovat ....

britva
13. 1. 2013 • 11:22

problém je, že si udělal klub v nějakém chudém, cikánském Litvínově. pak se nesmí divit, že ho mafiáni zničili. měl zvolit Prahu, Brno a nebo jiná krajská města a měl by klid

nm48
13. 1. 2013 • 09:27

neni se čemu divit jaká vláda takový vztak k zákonům jsem optomista kriminály se uvolnily tak je tam dost místa pro další šmejdy

hillaarkaa
13. 1. 2013 • 09:14

Se svým big lofasem a sexy lookem udělá ještě díru do světa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.