Týraná žena od vyhlášení amnestie nespí: Bojí se propuštěného kriminálníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Týraná žena od vyhlášení amnestie nespí: Bojí se propuštěného kriminálníka!

Matka dvou dětí Jana K. má strach z pronásledování propuštěného kriminálníka.
Matka dvou dětí Jana K. má strach z pronásledování propuštěného kriminálníka. (Ivana Žáková)

Od vyhlášení amnestie nezahmouřila oči matka dvou malých dětí Jana K. (36). Bojí se svého druha Pavla (48), který se díky amnestii dostal na svobodu. Ženu léta tyranizoval a do basy se nakonec dostal za zlodějny.

„Je to šílené. Bojím se zvednout mobil a děsím se každého zvuku. V obrovském strachu čekám, že se ozve nebo bude stát za dveřmi. Od známých vím, že ho už propustili,“ říká Jana K. Jak přiznává, má strach z toho, že se jí druh bude mstít.

„Léta mě tak psychicky týral, že jsem úplně přestala chodit ven. Fackoval mě za každou hloupost, v noci mě budil a musela jsem mu být vždy po vůli. Bylo mu jedno, že jsou děti vzhůru. Byla ze mě úplná troska,“ vzpomíná Jana. Nedokázala nic jiného než brečet, taky začala ze zoufalství pít. Na policii ze strachu nešla. „Vyhrožoval, že ublíží mě i mým dětem. Pak něco ukradl a dostal se na pár dní do vazby. Pomohla mi kamarádka a vzala si mě k sobě domů,“ líčí dál týraná žena.


Když násilnického druha z vazební věznice pustili, našel si ji a ona se stala obětí nebezpečného pronásledování, takzvaného stalkingu. „Dostávala jsem denně desítky výhrůžných esemesek, bušil celé noci na dveře, rozbil přítelkyni i okno. Když mu přišel nástup trestu, byla jsem štěstím bez sebe,“ přiznává žena.


Vězení brala jako jedinou záchranu a doufala, že za ten více než rok na ni tyranský druh zapomene a ona se stihne odstěhovat neznámo kam. Teď žije v hrůze, že nečekanou amnestií vše vypukne nanovo.

Facebook:gallery:false:false:false

Přečtěte si
savaroman
28. 1. 2013 • 12:59

Opravdu jste to s tou amnestií pane Klausi nepřehnal ? Vaše amnestie zamává s psychikou mnoha slušných lidí.

bobosa
6. 1. 2013 • 10:57

Víš komu se muzes jit na hrad poděkovat ne??

gordon
5. 1. 2013 • 16:28

to má pan prezident vych.cané poradce,když na něj svými radami a zákony ušili tuhle habaďuru, ale kam dal pan prezident rozum,že si to lépe nepromyslel a naletěl

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.