Ve Špindlu to žije: Lobbista Janoušek paří, Topolánek se líbá, Kočka běhá polonahý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ve Špindlu to žije: Lobbista Janoušek paří, Topolánek se líbá, Kočka běhá polonahý

Kočka s dalším naháčem.
Kočka s dalším naháčem. (Aha! - Marek Pátek, Ladislav Křivan)

Lanovky jedou teprve týden a ve Špindlerově Mlýně už se začali houfovat nepříliš populární členové»horních deseti tisíc«, lidé, jejichž majetek dokážou vyčíslit snad jen oni sami. Do »českého Aspenu« se za lyžováním a noční zábavou sjeli kmotři v čele s Romanem Janouškem (44), jemuž od zveřejnění jeho telefonních hovorů s pražským primátorem Pavlem Bémem nikdo neřekne jinak, než Mazánek.

Byl to bizarní pohled skrz okno nejdražšího horského hotelu v Čechách, kde údajně probíhal soukromý večírek jedné velké banky. U baru v pětihvězdičkovém Savoyi o samotě usrkávala šampaňské Andrea Verešová (32). Opodál vrávoravým krokem korzoval po podniku mocný lobbista (ehm, pardon, on sám sebe označuje za politického podnikatele – pozn. red.) Roman Janoušek (44). Jeho skelný pohled naznačoval, že i tentokrát už stihl urazit nějakou tu skleničku...

U jiného stolu se vesele baví Tomáš Topolánek (19), syn bývalého premiéra Mirka Topolánka (56). A zas kousek dál loví párátkem cosi ze zubů další kmotr ODS a jeden z vládců celé Prahy Tomáš Hrdlička (44).


Zamilovaný Topolánek junior: Líbačka ve sněhu i na koncertě

ŠP. MLÝN (jh) – Zasloužili by titul »hrdličky víkendu«! Topolánkův synátor Tomáš (19) po celý den nespustil oči (a vlastně ani ruce) ze své půvabné přítelkyně, modelky Simony Dvořákové (18). Žhavými polibky ji zasypával jak na sjezdovce, kde se blýskl exkluzívní lyžařskou výbavou za takřka sto tisíc korun, tak večer na koncertu kapely Eddie Stoilow v největším místním baru, kam se přesunuli z večírku v Savoyi.


Otužilec Jan Kočka: Mně stačí trenky!

ŠP. MLÝN (jh) – Peněz mají, že by jimi mohli tapetovat, ale pěkné počasí si ani za miliardy nekoupíte! Smetánka nesmetánka, počasí bylo ve Špindlu tak hnusné, že by psa nevyhnal. Kočku jsme ale v té slotě potkali! Konkrétně Jana Kočku, hrdého člena pražského kolotočářského klanu. Byť chlad zalézal pod nehty a z nebe se sypal sníh, jako by někdo protrhl peřinu, on kdovíproč ještě s jedním o poznání šlachovitějším mladíkem pobíhal kolem hotelu Jelínek jen v trenýrkách!

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
hillaarkaa
18. 12. 2012 • 13:33

No aby jsi se ty dylino ze staré rozžhavené Harmasanky zanášející nepos...a Jednou,až si taková vemena jako ty nekoupí HaHa ani na vytření péérdele,budou muset HaHáci táhnout do supru na kasy

mnpv
18. 12. 2012 • 10:47

Mladého Topolánka za co? Že je syn?

mnpv
18. 12. 2012 • 10:46

Tady snad nejde o názory ale proč se nechat urážet od nějakých socek, které neumí napsat souvislou větu bez použití vulgarismů a hrubých chyb? Šmuclerová s Haškem jsou holt někde jinde a na sprosťárny nějakých primitivů zřejmě nejsou zvědavi.

britva
17. 12. 2012 • 18:35

stejně tyhle parchanty pozavíraj

Klausovka
17. 12. 2012 • 16:41

TO JE DOBYTEK !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.