Oběť využili jako trampolínu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Oběť využili jako trampolínu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Byli mladí, bezcitní a chtěli peníze! Trojice Tibor R., Pavel D. a Vladimír B. si v roce 1992 vyhlédli důchodce Josefa H. (†67), kterého několikrát okradli. To jim ale bylo málo. Aby jejich krádeže nevyzradil, surově ho zabili.

Hlavním šéfem bandy byl Vladimír (17), jeho kamarádi byli v době činu mladiství. Mladíci důchodci nejprve ukradli 400 korun. Poté do jeho domu vtrhli znovu, Josefa zbili a zkopali a sebrali mu dvoje hodinky. Po jejich opakovaném útoku už si důchodce raději zbytek svého skromného důchodu schoval u své známé. Trojice to ale zjistila a lstí peníze z přítelkyně pana Josefa vylákala. Finta vyšla a vynesla rovných devět set korun. Pak ale pachatelé dostali strach z prozrazení a rozhodli se vraždit…

Svou oběť doslova využili jako trampolínu! Pitevní popis všech zranění obsahoval 29 položek. Mladíci muži zlomili žebra, roztrhli horní dutou žílu, rozdrtili chrupavku na krku a zlomili hrudní kost. Po své oběti skákali a dupali.

Z bytu brutálně zabitého muže si nakonec odnesli pouhopouhých šest korun. Na jejich čin se pochopitelně přišlo a následoval soud. Hlavní strůjce vraždy Vladimír B. dostal 7 let, oba komplici vystupovali vzhledem ke svému nízkému věku jen jako svědci… Vladimír se ale ve vězení nenapravil. Když putoval na 7 let za mříže, byl jeho příští oběti, jeho neteři, rok a jeden měsíc. Zbývalo jí pouhých šest let života. Za její vraždu už Vladimír vyfasoval doživotní trest.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.