Slávik chtěl Novotnému rozkopat hlavu! Jenže pak před ním utekl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Slávik chtěl Novotnému rozkopat hlavu! Jenže pak před ním utekl!

Slávika hlídala ochranka. Dokonce nechal Novotného přesadit.
Slávika hlídala ochranka. Dokonce nechal Novotného přesadit. (Koláž Ahaonline.cz)

Během bratislavského finále »Talentu« došlo také k jedné velmi očekávané konfrontaci. Postavit se tváří v tvář porotci Jaro Slávikovi (38) přijel Pavel Novotný (31), který s ním už pěkných pár dní vede pořádně ostrou přestřelku přes média. Důvod? Novotný nejenže informuje o Slávikových milenkách, ale rovněž se obouvá do jeho manipulativních praktik v soutěži (deník Aha! informoval). Vzdor slibům ovšem na pěsti nedošlo... Slávik se totiž kontaktu se synem známého baviče Petra Novotného důsledně vyhýbal!

Po celou dobu ho hlídala ochranka, aby se k němu nikdo – tedy především Novotný – nedostal. A kdykoliv přímý přenos přerušil blok reklamy, pelášil Slávik do zákulisí, kam Novotný neměl přístup. „Seděl jsem jen kousek od Slávika a dokonce i jeho stále ještě manželky, ale těsně před začátkem přenosu mě přesadili,“ smál se Novotný, který si ale v budoucnu svou šanci jistě utéct nenechá a čeká nás tak jistě ještě »spousta legrace«!


Co už zaznělo?

Novotný: „Osobně jsem mluvil se třemi jeho milenkami, další se nám ozývají...“

Slávik: „Pavel Novotný vypráví kraviny, kopec sra*ek. Snaží se na sebe strhnout pozornost, ale jako malý, tlustý, škaredý exhibicionista má malé šance. Rád bych řekl, že až ho potkám, tak mu rozkopu hlavu, ale na to nosím příliš drahé boty.“

Novotný: „Co se jeho výhrůžek týče, to neřeším. Já se ho snažím chápat, mně už vyhrožovalo kurevníků, kterým teklo do bot... Je mi těch lidí spíš líto.“

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Ellen
17. 3. 2018 • 02:18

Jenže Novotný si myslí že je Bůh....je to naprostý hulvát,který nic neumí jen kritizovat !!! Ať se podívá sam na sebe a pak hodnotí druhé!!! Žádný krasavec...není...jen obyčejný prase !!! Co dokázal v životě...jen pomlouvat druhých,kterým nesahá ani po kotníky !!!

majojo
28. 11. 2012 • 18:26

Zato když vidíš Jaroslávka olizovat cizího pinďoura, kufr se ti nezvedne?

jikar
28. 11. 2012 • 12:17

p.r.d.e.l..hillarko jsem ráda,že jsem tě pobavila ;-

hillaarkaa
28. 11. 2012 • 12:08

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.