Manželka prezidentského kandidáta Sobotky: Žádost o rozvod už nestihnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manželka prezidentského kandidáta Sobotky: Žádost o rozvod už nestihnu!

Radmila a Přemysl Sobotkovi
Radmila a Přemysl Sobotkovi (Profimedia CZ)

Když její manžel před časem zvažoval prezidentskou kandidaturu, prohlásila Radmila Sobotková, že pokud se bude o post skutečně ucházet, rozvede se s ním. Proces volby prezidenta je však v plném proudu a Sobotkovi jsou stále spolu.

Radmila Sobotková sama uznává, že žádost o rozvod tak trochu „prošvihla“. Doufá ale, že k tomu nebude mít důvod ani po lednovém zvolení. „Já myslím, že všechno dobře dopadne a nakonec se nebudeme muset rozvádět,“ řekla s úsměvem pro OnaDnes.cz a odmítla vysvětlit, co konkrétně myslí výrazem „dobře dopadne“.



Z funkce první dámy by měla přirozeně obavy. „Život se mi změnil jen tím, když manžel vstoupil do místní politiky. Pamatuji si, když přišel sedmnáctý listopad, přišla jsem z práce a on ležel na pohovce a nadšeně jsme se bavili, že komouši padli. On se na mě podíval a říká: A nemysli si, že mi zakážeš pracovat v tý politice! Strašila jsem ho, že jako na politika na něj budou lidi nadávat, ale nakonec jsem si musela zvyknout,“ popisuje Sobotková.



Jejich partnerství však již v minulosti přestálo jisté překážky, třeba by zvládlo i tuhle. Seznámili se v roce 1970 v nemocnici, kde on pracoval jako lékař a ona jako sestřička. Oba měli v té době svá vlastní manželství a děti, přesto jsou teď spolu. „Bylo to složité období, na které nerada vzpomínám a trochu si to vyčítám. Naštěstí jeho dvě dcery a můj syn to vše nesli dobře a scházíme se spolu, když je to možné,“ říká senátorova manželka.

Facebook:gallery:false:false:false

Přečtěte si
jity
11. 1. 2013 • 15:03

na příjem pana manžela, to je ka nas.....

wolf66
10. 1. 2013 • 17:06

ods už bylo dost cpat se na hrad je drzost Libuše z Vyšehradu dřive pravila vidim město rudé vyžrane a chude co by asi řekla dnes

va45
29. 12. 2012 • 20:25

Sobotková si nemusí zvykat už na nic.Na Hrad se nedostane tak jak ten její karierista.

merrylou212
29. 11. 2012 • 08:16

Připadá mi to jako výroky Píkové.Pořád někdě za něco končí, ale se židlí z poslanecké sněmovny prý i spí,aby jí ji někdo neukradl !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.