Jiří Krytinář prodělal majlant: Kalendář nahotinek ukradli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiří Krytinář prodělal majlant: Kalendář nahotinek ukradli!

Krytinářův sen letos nevyjde. S Olivií Žižkovou (na snímku) přesto visí v mnoha domácnostech.
Krytinářův sen letos nevyjde. S Olivií Žižkovou (na snímku) přesto visí v mnoha domácnostech. (Milan Holenda)

»Pidiherec« Jiří Krytinář (65, 120 cm) má oči pro pláč. Tak moc se těšil, že mu vyjde jeho kalendář s nahotinkami, ale křest se konat nebude! „Lidé si fotky postahovali na internetu! Kalendář si stáhlo už přes dvacet tisíc lidí,“ prozradila jedna z nahých krásek Olivie Žižková (37). Dříve než obrázky vyšly v papírovém kalendáři, lidé už si je sami vytiskli doma...

Materiály s originálními snímky dostal do ruky Krytinář. „Mohl je někomu půjčit, nebo mu je někdo sebral. On to ale popírá,“ svěřila se Aha! Žižková. Jenže maličký herec zřejmě za nic nemůže.

Fotograf Milan Holenda, který celý projekt nejen nafotil, ale sám do něho vložil své peníze, totiž svou práci vystavil na svoje stránky na internetu, i když v menší kvalitě. „Už jsme to předali právníkům. Někdo si kalendář stáhl a šíří ho dál. My jsme tím přišli o možnost ho vůbec vydat. Nikdo by si ho nekoupil,“ potvrdil Holenda. Ten sám do projektu investoval desítky tisíc korun. „Celková škoda by se mohla vyšplhat k třem miliónům korun,“ posteskl si fotograf.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
denia
23. 11. 2012 • 11:16

je podívaná pro úchyly.Trpajzlík už je širší než delší,ten už si nevidí ani na boty, o jiných částech ani nemluvě.A ten fotograf na tom chtěl snad zbohatnout???

otrok
23. 11. 2012 • 09:46

Nahejch štětek je plnej internet to mu nikdo nekoupí,ale nahej krytinář to by bylo něco

setug
22. 11. 2012 • 21:02

kalendář bych si nekoupila ani omylem. je to děs běs.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.