Dana Morávková: Proč má manželství bez sexu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dana Morávková: Proč má manželství bez sexu?

Dana Morávková s manželem.
Dana Morávková s manželem. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, VAC company)

Dana Morávková (41) se v sobotním kole taneční soutěže StarDance bohužel nedočkala lichotivého komentáře od velmi přísné poroty. Sama ale cítila, že na poměrně svižný tanec jive nestačila. „Z těch rychlých tanců jsem vyřízená. Ten mladý je tak rychlý, já sotva popadám dech,“ přiznala po skončení přímého přenosu Morávková. A tím mladým myslela o deset let mladšího tanečního partnera Jiřího Heina (31).

„Porota sice kritizovala, že nohy nestíhaly, ale na svoji obranu musím říct, že trénuju třeba v jednu v noci kopky, aby to bylo dokonalé,“ řekla Aha! Morávková. A co na toto dovádění říká její muž Petr Malásek (48)? Už toho křepčení má zřejmě dost. Očividně jde stranou veškerý intimní a soukromý život. „Manžel už to naposledy nevydržel a řekl mi: prosím tě, dej konečně gól a pojď už spát,“ dodala Morávková.


I přesto, že ji porota moc nepotěšila, ona je miláčkem publika a do příštího kola půjde ještě s větším nasazením. Dana tomu úplně propadla. Opravdu už teď trénuje každou noc, pokud není v divadle nebo nenatáčí,“ prozradil manžel Morávkové, který ji však v jejím dovádění rozhodně nemíní podporovat. „Tanečního partnera jí opravdu nedělám. Kdyby snad chtěla doprovodit a zahrát na klavír, to bych mohl, ale víc pro ni udělat nemůžu,“ uzavřel manželčin nový koníček dvorní pianista Lucie Bílé Petr Malásek.




Přečtěte si
wellnes.top
26. 11. 2012 • 14:34

Ty máš dost ,ano,je tu spolek buranů (ty a spol,co je jejich cílem napadat urážet a hlavně VULGÁRNĚ,ani se to nemusí týkat článků,hlavně že je to co nejvíc sprostý) a normálních lidí,co napíší,by řekli i naživo.Vy virtuální usmrkanci,žijte si dál ve virtuálním napadání,urážení druhých,je víc jak zřejmé,že se na nic víc asi v životě nezmůžete.

wellnes.top
25. 11. 2012 • 13:56

Piš si tady co chceš,sám sebe reprezentuješ,jaký jsi.Mě se tvé dementní vulgarity nijak nedotknou,ty zoufalé ubožátko Kroť si raději svou "čubku" doma,tedy pokud vůbec nějakou máš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.