Slavné páry: Morávková poznala Maláska díky Hegerové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slavné páry: Morávková poznala Maláska díky Hegerové!

Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem
Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem (Marek Pátek)

Láska na první pohled. Ze začátku se nesnášeli, a pak se do sebe zamilovali. Z dlouholetých kamarádů se nakonec vyklubali milenci. Ano, i tak vypadaly začátky vztahů českých celebrit se svými drahými polovičkami, které si nakonec vzali. Pojďte se podívat jakým způsobem a za jakých okolností se naši »slavní« seznamovali…

Dana Morávková (41) a Petr Malásek (48)

Tomu se říká seznámení jak z nejromantičtějšího filmu. Dana Morávková náhodou navštívila koncert Hany Hegerové, který se konal na zámku v Olomouci. Šansoniérku na klavír doprovázel právě Petr Malásek. „Šla jsem na zámku po schodech nahoru, kde stála spousta lidí, ale já viděla jen jeho. Když si na to vzpomenu, jako by to bylo včera a ono je to už 23 let,“ prozradila Morávková. K dalšímu sblížení došlo ale až o pár let později. „Bylo to v Divadle Na Zábradlí, když se připravoval muzikál Cabaret. Měla jsem tam angažmá a Petr pro toto představení aranžoval hudbu,“ dodala herečka. „Od té doby jsme spolu pořád,“ doplnil s úsměvem Malásek.

Jak to dopadlo?

Mají spolu syna Péťu a romantika pořád trvá. Občas pro sebe navzájem připravují tzv. únosy. Jeden druhého posadí do auta, do letadla, do vlaku a bez udání cíle se jede. Petr minule vybral jako destinaci Milán, Dana zase Bacelonu. A líbánky pokračují.

 



Autor:  dan,cra

Přečtěte si
henes
17. 11. 2012 • 14:33

Opravdu hnusnej chlap. Je mi jasný,co na něm mohla vidět....

vochomurka
17. 11. 2012 • 14:18

a Petr je štíhlejší a štíhlejší a mladší a mladší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.