Šokující zpráva z USA: Jágr se zabil při autonehodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šokující zpráva z USA: Jágr se zabil při autonehodě!

Jágr a jeho luxusní bavorák. V USA měl přitom bourat v nějaké obstarožní japonské rachotině...
Jágr a jeho luxusní bavorák. V USA měl přitom bourat v nějaké obstarožní japonské rachotině... (Aha! - Mária Rušinová, ara)
Mrazivá zpráva, které se ani nechtělo věřit, se včera objevila na americké internetové stránce: »Jaromír Jágr zahynul při autonehodě! Nepřežil havárii při cestě z Morristownu do Roswellu! Zjišťujeme další podrobnosti...« Něco vám tu nehraje? Ani nám ne! Podle všech našich informací byl totiž 40letý kladenský hokejista i včera živ a zdráv, a dokonce v noci na včerejšek natáčel v Praze reklamu pro pojišťovnu!

Podle zprávy opírané o zpravodajství Global Associated News jel Jágr příliš rychle – přes 150 km/h na devadesátce – a naboural. „Byl na místě prohlášen za mrtvého. Identifikován byl podle průkazu, který měl u sebe. Nevzniklo žádné podezření, že by nehodu mohl způsobit alkohol či drogy,“ píše se ve zmíněném článku, jehož faksimile přetiskujeme.

„Dálniční policie reportérům řekla, že Jaromír Jágr 8. listopadu 2012 ve vysoké rychlosti nezvládl řízení kamarádova vozu, několikrát jej přetočil přes střechu a na místě zahynul. Podle svědků přejel několikrát dvojitou plnou čáru,“ píše se dál v článku, který se ani trochu netváří jako fikce. Dokonce je k němu připojena fotografie havarovaného (nikterak luxusního) vozu.

Zároveň ale článek nijak nezmiňuje, že jde o známého hokejistu ve službách Dallasu Stars a neoperuje ani s věkem. Jde buď o shodu jmen (příp. někoho, kdo si změnil jméno na Jaromir Jagr), anebo o nejapný vtip. Dobře víme, že na internetu už nechali zemřít třeba herce Brada Pitta (48), George Clooneyho (51), Eddieho Murphyho (51), Adama Sandlera (46) i Jima Carreyho (50). Všechny ale při snowboardingu ve Švýcarsku... Autonehoda v Roswellu je v tom ohledu absolutní novinkou!

Místo nehody je shodou okolností prostor, kde mělo spadnout UFO. Na paranormální jevy si potrpí i »Džegr«, ale číst si o vlastní smrti, to je vskutku paranormální až moc! Zvlášť když víme, že je v Česku a zcela v pořádku...

Autor:  as,bej

Přečtěte si
opportunity
10. 11. 2012 • 05:17

přečtěte si dole tiráž: about this web site. FAKE... THIS STORY IS 100% FAKE! this is an entertainment website

janapi
9. 11. 2012 • 17:12

Pokud vím-tak náš Jaromír neopustil Českou republiku. Natáčel reklamu v Praze a nyní se chystá na vzpomínkový hokejový mač na Moravě - společně s dalšími našimi reprezentanty s oddílem Jaroslavy.

ivoadler
9. 11. 2012 • 14:09

to třeba byl a senzace je na světě. Jó, s fakty se musí umět pracovat, to v bulváru dobře vědí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.