Bolest Dany Batulkové: Prachař jí utekl s Rybovou na Vánoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bolest Dany Batulkové: Prachař jí utekl s Rybovou na Vánoce!

Dana Batulková si nemá s exmanželem co říct.
Dana Batulková si nemá s exmanželem co říct. (Aha! – Al. Malachovský, Showpix.cz)

Některé věci nepřebolí. Své o tom ví Herečka Dana Batulková (54), které období před Vánocemi připomíná obrovskou bolest. V době, kdy se lidé obvykle těší představou rozsvíceného stromečku a uždibování cukroví, jí totiž zasadil tvrdou ránu jak její partner, tak její kamarádka...

Je to už dvanáct let, ale Dana pořád cítí hořkost té chvíle. V roce 2000 ji těsně před Vánocemi opustil její tehdejší manžel David Prachař (53). Utekl s Daninou tehdejší kamarádkou Lindou Rybovou (37), která s Batulkovou dokonce sdílela divadelní šatnu. Dana tehdy plakala. A také se pořádně naštvala! Lindě dala pár facek a pak se snažila ve svém srdci mírnit rostoucí nenávist.

Čas ale ostré hrany obrousí, a tak i Dana s Davidem museli najít společnou řeč. Kvůli dětem se tak scházeli právě jen o Vánocích.

Teď už se však ani kvůli dětem potkávat nemusejí, a tak spolu prakticky nekomunikují. A jaký má Dana po letech vztah s Rybovou? "Nemám důvod s ní jakýkoliv vztah mít," říká hvězda seriálu Comeback Batulková. A vztahy s Davidem Prachařem? "Není důvod se stýkat. Dneska už máme každý svůj život," tvrdí Dana, které ale i letos Vánoce připomenou bolest starou už dvanáct let.



Přečtěte si
klidek.pianko
18. 12. 2012 • 00:55

zaláskovaní jsou, ale čúza neoblíbená byla a bude. Aspoň už ji přečesali ten kokrhel nad čelem.

klidek.pianko
18. 12. 2012 • 00:53

AHA došly drby? Věřím, že Batulková čte článek prvě jako ostatní zde.

jity
17. 12. 2012 • 10:03

Šmuclerová tam tu diskuzi měla, ale najednou zmizela. Batulkové to má být dobré. Navíc už je to stará informace, to co se píše o Batulkové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.