Josef Carda z Tele Tele: Nemůže zavadit o práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Josef Carda z Tele Tele: Nemůže zavadit o práci!

Josef Carda nemůže zavadit o práci.
Josef Carda nemůže zavadit o práci. (: TV Prima)

Herce Josefa Cardu i přes dlouholeté působení na scéně proslavila až role v pořadu Tele Tele. Jenomže ten již neexistuje, herečtí kolegové se převtělili v nový pořad Partička a Josef Carda nemůže zakopnout o pořádnou práci.

A to jej přitom kamarádi z Partičky zvali na hostování! „Dvakrát jsem k nim měl jít jako host, ale zrovna jsem měl představení, takže jsem nemohl,“ vysvětlil pro iDnes.cz Josef Carda. Inu, jeho škoda. Že není součástí týmu, který sklízí úspěchy na Primě, bere jako běžnou součást umělecké praxe. Projekty se podle něj zakládají tak, aby byly funkční, ne proto, aby jednou sestavená parta držela navěky pohromadě.

Jenmože držet se Suchánka a Genzera by pro něj byla podle všeho výhra. To by totiž nemusel sedět doma a čekat na další odmítnuté role v nikdy nezrealizovaných seriálech. K jeho smůle jej totiž vždy oslovila produkce, které se realizace nezdařila. „Dostal jsem nabídky do seriálů, ty nakonec ale ani nebyly. Dnes je to tak, že vás do něčeho obsadí a pak vám přijde smska, že to tak není. Stalo se mi to dvakrát. Teď se sice rýsuje něco třetího, ale raději to nechci zakřiknout,“ směje se herec. A dál čeká.  



Autor:  cra

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.