StarDance v šoku: Všem vytřel zrak hokejista Procházka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

StarDance v šoku: Všem vytřel zrak hokejista Procházka!

Hokejista Procházka bruslil na tanečním parketu skvěle. S partnerkou Terezou Bufkovou dostali nejvíce bodů.
Hokejista Procházka bruslil na tanečním parketu skvěle. S partnerkou Terezou Bufkovou dostali nejvíce bodů. (CT)

Pátý boj o krále a královnu tanečního parketu začal! V první díle populární televizní soutěži StarDance odtančilo v sobotu osm párů ča-ču a waltz. Překvapivě nejvíce zazářil na parketu zlatý hokejista z Nagana Martin Procházka (40), který získal s partnerkou Terezou Bufkovou nejvíce bodů.

Porota se při hodnocení Procházkova výkonu shodla na tom, že je nejlépe tančícím hokejistou na světě. „Do tanečních jsem nechodil, měl jsem tehdy nohu v sádře,“ přiznal po prvním večeru slavný sportovec, který ovšem vyšvihl waltz tak jako nikdo v sále a i porota byla mile překvapena!

„Pořád se s tancem sžívám, jsem ráda, že jsme nespadli. Doufám, že se na to dalo dívat,“ nevěřila si ani po skončení vysílání skromná modelka Pavlína Němcová (37), jejíž waltz byl přímo noblesní. Modelčin partner Jan Tománek se na ni obořil, že věděl, že nespadnou!

Největší hvězdě StarDance, herečce Daně Morávkové (41), přišel fandit manžel Petr Malásek (48). „Je rád, že se mnou nemusí tančit on, ale i se synem mě přišli podpořit,“ řekla Aha! Dana. Partnerovi Jiřímu Heinovi chtěla na tréninky přinést i vařečku, aby ji občas lísknul, když by ho zlobila. On sice Morávkovou na zkouškách svazoval a nutil tančit i s koštětem, ale ruku na ni nikdy nevztáhl!

Tradiční moderátoři Marek Eben (54) a Tereza Kostková (36) si vůbec poprvé ve StarDance zatančili celý tanec. Předvedli smyslné tango a vytřeli zrak všem soutěžícím! „Diváci si to přáli, tak jsme zatančili. Ale jsme rádi, že to máme za sebou, stačilo…,“ smála se po přímém přenosu Tereza, která si s Markem začala v soukromí i na obrazovce tykat.



Autor:  lbp,kl

Přečtěte si
wellnes.top
13. 11. 2012 • 07:45

..o pohybu a je velká dřina umět takto tančit.Vy, zde "odborní a dle tvrdých kritik soudím,velmi zkušenní tanečníci-profíci" proč na tom parketu tedy nejste sami a neukážete,nepředvedete své křivky a jak se má správně tančit,když máte tolik připomínek? Marek Eben s Terezou Kostkovou velmi dobře moderují a tančící páry skvěle pořadem doprovází.

herecka
6. 11. 2012 • 20:16

Nic proti ní nemám, je to příjemná a pohledná ženská. Jako herečka je průměrná,ale to ve StarDance není podstatné. Že dělala krasobluslení a balet je tu pro ni velké plus a výhoda oproti ostatním, také je z tel. obrazovek známá, má známého manžela, snad proto "největší hvězda", jinak si také neumím toto označení vysvětlit. Myslím si, že jsou tam daleko větší hvězdy než paní Morávková.

savaroman
6. 11. 2012 • 09:04

Moc se mi tento pořad líbí a těším se na sobotu, fandím všem, i když vyhrát může jen jeden pár. Moderátoři Marek s Terezou jsou stále dobří.

veselabublinka
5. 11. 2012 • 18:14

Protože dělala krasobruslení!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.