Nový milenec Venduly Svobodové: Zase bohatý podnikatel? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nový milenec Venduly Svobodové: Zase bohatý podnikatel?

Vendula Svobodová s novým chlapem.
Vendula Svobodová s novým chlapem. (Koláž Ahaonline.cz)

Na otázku, kdo je novým milencem právě se rozvádějící šéfky Kapky naděje Venduly Svobodové (40), se rýsuje odpověď. Podle informací Aha! asi půjde o jednoho z představitelů firmy Elvac, jejíž auto stálo před domem Svobodové a okolo kterého se prošedivělý čtyřicátník motal. „Opravdu vám ke svému soukromí nebudu nic říkat, je to moje věc,“zopakovala Aha! Vendula.

Firma Elvac má široký záběr v počítačovém byznysu a muž v brýlích, bez kterého by se velmi společensky unavená Svobodová těžko dostala v sobotu nad ránem domů, s ní pravděpodobně má co do činění. O žádného chudáka tedy nepůjde!

Svobodová strávila s novým milencem většinu víkendu. Fotografové Aha! je zmerčili nad sobotním ránem poté, co se vypotáceli z baru na Vinohradech. Zúčastnili se tam párty v maškarním stylu a pak plápolali a pluli noční ulicí, že si jich nešlo nevšimnout. Venudula se oblékla ve stylu lehkých dívek ze slavného pařížského kabaretu Moulin Rouge. Na sobě měla podprsenku a vysoké, hluboce vystřižené kalhotky jako součást tělového body.

Ač její kostým představoval šantánovou tanečnici, sotva se držela na nohách a zatančila tak akorát pajtlováka a odzemek. Co chvíli se ale s novým milencem zastavila, líbala a hladila ho po tváři. Poté, co dorazili k jejímu novému domu do Říčan, jehož dveře Vendulin nový objev otevřel, už nic nescházelo tomu, aby jejich vášnivá nálada mohla propuknout naplno...



Autor:  lbp

Přečtěte si
hillaarkaa
6. 11. 2012 • 12:49

Mno,nojoo,rovný k rovnýmu-bohatá k Bohatýmu a chudý a smradlavý ke elis-syfilis

ivkanatka
6. 11. 2012 • 09:28

„Opravdu vám ke svému soukromí nebudu nic říkat, je to moje věc,“zopakovala Aha! Vendula. Tak proč je na titulce " Poprvé o novém milenci ?" To by si dala, vykecat vám, o koho jde ! Jste jako vši,lezete tam, kde vás nikdo nechce.

annamariie
6. 11. 2012 • 07:47

jen nožky do X kazej tu náhheru

herecka
6. 11. 2012 • 07:46

každopádně je to další nešťastník na seznamu Václavy...

quonex
6. 11. 2012 • 04:55

Je vidět, že pán má vkus. V jejím oblečení vynikla nejen její svělá postava, kterou jí může závidět lecjaká dvacítka, ale zejména vyniká mohutná kačena, ploché panděro a pevné lívance.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.