Vendula Svobodová: Nemůže se rozvést! Manžel začal dělat potíže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vendula Svobodová: Nemůže se rozvést! Manžel začal dělat potíže!

Vendula Svobodová s Patrikem Aušem
Vendula Svobodová s Patrikem Aušem (Marek Pátek / Aha)

Už půl roku se táhne rozvod Venduly Svobodové (40) a jejího muže Patrika Auše (33). Zdárný konec je však v nedohlednu. Žádost o ukončení manželství ještě ani není u soudu, papíry totiž nemají potřebný podpis jednoho ze zúčastněných. A máma sedmiletého Jakuba to rozhodně není. „Patrik nechce rozvodové papíry podepsat,“ řekl nám zdroj z blízkého okolí rozcházejících se manželů.

Přitom dle vlastních slov si Vendula nic nepřeje víc, než aby se zbavila svého muže, se kterým už déle než rok nežije. Rozvod doufám bude a to co nejdříve,“ řekla Aha! Svobodová. Jak se jí ale podaří přinutit Patrika k podpisu, je zatím ve hvězdách.

Vždyť podnikatel Auš by nerad přišel o malého Kubu, i když není jeho biologickým otcem. S malým blonďáčkem měl vždy velmi krásný vztah a Jakub ho bral jako svého vlastního tátu. Zdlouhavé řešení otázky rozvodu Vendule rozhodně na síle nepřidává. „Směju se ze zoufalství, už mi nic jiného nezbývá,“ stěžuje si Vendula.

Jediný světlý okamžik v jejím životě však přeci jen je. Její maminka Jaroslava (75), která dlouho ležela na JIP v motolské nemocnici, je na tom už zdravotně lépe. „Maminka už je stabilizovaná, což je dobře. Hned jak to bude možné, budu si ji chtít vzít domů, a tam se o ni postarám,“ dodala Vendula.



Přečtěte si
atramka
3. 11. 2012 • 20:00

ty trapka, čo tu mútiš vodu, píš ako ti zobák narástol t.j. česky, lebo v tej slovenčine ti to nejde, aj keď si myslíš, že to nie je poznať. Zbytočne sa tu hovadíš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.