Petr Rychlý po infarktu: Skončí i v Ordinaci?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Petr Rychlý po infarktu: Skončí i v Ordinaci?!

Petr Rychlý omezil své aktivity ve prospěch Ordinace v růžové zahradě.
Petr Rychlý omezil své aktivity ve prospěch Ordinace v růžové zahradě. (Marek Pátek David Kundrát / Aha)

Herec Petr Rychlý (47) se už několikátý den zotavuje po lehkém infarktu a následné angioplastické operaci srdce. Dobře si uvědomuje, že v posledních měsících příliš pracoval, neodpočíval, a i proto se zkolaboval. Podle informací deníku Aha! teď ze zdravotních důvodů ruší nasmlouvané kšefty. Jak to bude s jeho rolí v seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Tvůrci seriálu musejí na herce počkat až do druhé poloviny listopadu. Scénář se sice měnit nemusí, ale… „Natáčení se rozvolnilo, aby se na obrazech, v nichž pan Rychlý hraje, pracovalo až po jeho návratu před kameru. První natáčecí den po rekonvalescenci má 19. listopadu,“ řekl deníku Aha! ředitel PR a komunikace Novy Josef Koukolíček.

Rychlý se rozhodl, že se po návratu do pracovního života bude věnovat čistě jen seriálu. Už se nenechá stresovat dalšími závazky, které si nasmlouval. Proto je ruší! „Omezil své aktivity ve prospěch Ordinace v růžové zahradě. Moc si toho vážíme,“ dodal Koukolíček.

Rychlý dostal infarkt minulý týden právě během natáčení nejsledovanějšího seriálu současnosti, v němž hraje doktora Čestmír Mázla. „Bylo mu velmi zle,“ tvrdí zdroj z produkce. Záchranka ho přímo z placu převezla do Thomayerovy nemocnice v pražské Krči, kde hned podstoupil angioplastiku – tedy roztažení cév. Zákrok absolvoval při plném vědomí, aby mohl komunikovat s lékaři. Druhý den ho propustili z nemocnice do domácího ošetřování.

Co Rychlému vzkazují kolegové...

DANA MORÁVKOVÁ (41), představitelka doktorky Tiché

„Hlavně ať je v klidu a uzdraví se. Držím mu palce ze zkušebny, kde trénuji na StarDance.“

PETR VÁGNER (35), představitel záchranáře Nováka

„Mrzí mě, co kolegu potkalo. Ale věřím, že s jeho smyslem pro humor vše brzy překoná.“

IVANA JIREŠOVÁ (35), představitelka barmanky Lucie

„Co nejvíce si odpočiň a vrať se, protože když nejsou v Ordinaci veteráni tři, musí být alespoň dva.“



Přečtěte si
lyznik008
1. 11. 2012 • 14:38

ORDINACE je snad jediný pořad tv NOVA na který se dá i zásluhou p.Rychlého dívat.Jiné seriály jako Ulice je pro prosťáčky,které navíc při sledování ruší fidlání,které má zřejmě podbarvovat nebo snad zakrýt to plkání o ničem, ale nejhorší je seriál GYMPL,který dává návod mladým jak se nechovat a z dospělých (v tpmto případě kantorů)dělá opilce(Heřmánek),slepice (Šafránková),nebo podrazáky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.