Soutěžící vytočil v Talentu Lucii Bílou: Parazituje na důchodcích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Soutěžící vytočil v Talentu Lucii Bílou: Parazituje na důchodcích!

Lucie byla opravdu hodně naštvaná.
Lucie byla opravdu hodně naštvaná. (Reprofoto TV Prima)

To se léta nikomu nepodařilo: vytočit Slavici Lucii Bílou (46) až k nepříčetnosti. A slovenský »zpěvák« Karel Rosenberg to zvládl za pár vteřin! „Chodím zpívat do domova sociálních služeb,“ představil se Rosenberg včera porotě Česko Slovensko má talent, v níž sedí právě Bílá.

„Počkejte, vy chodíte mezi nemocné lidi a chodíte si tam vydělávat peníze? Můžete mi to nějak vysvětlit?“ pěnila jindy mírumilovná porotkyně. „To je za symbolické ceny v podstatě,“ bránil se Rosenberg, ale tím ji rozčílil ještě víc.

„Nezlobte se, tam se peníze neberou, nikdy v životě! Teď jste mě strašně naštval! Nemůžete si od nich přece vzít ani na benzin, proboha. Ruce bych si radši uřezala,“ běsnila Bílá, kterou to nepřešlo ani po jeho pochybném výkonu.

„Já jsem tak rozčílená. Radši už běžte, musím se uklidnit. Úplně je mi špatně,“ kroutila hlavou Bílá, ale ani to s jeho svědomím nic neudělalo a na potřebných se svým »zpěvem« živí dál. „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ odmítal Rosenberg Aha! cokoliv říct.



Přečtěte si
bibs_7
25. 9. 2013 • 18:57

Svadlenka Lucka je celá uz dávno poriadne "neprimerena", a zasluzila by poriadny preplesk. Alebo ju kopat pred sebou ako loptu aspon nejaky kilometer a pol, s nadejou, ze sa jej tym tie jej rozvrzane kolecka v poruchanej hlavke MOZNO zase poskladaju tak ako maju, cize normalne, po ludsky. Ci komu ta nenazraná hydra chce nahovorit, ze ona chodi spievat vsade zadarmo? Mne je zas uplne spatne z nej. Uz davno. A to som ju kedysi davno mala rada........ Lucia, si na grc, ty neprijemna obstarozna stara stekna.

ivuska1
2. 11. 2012 • 21:04

ODS leze Bila se svoji prehnanou sladkosti pekne hluboko do prde....

ivuska1
2. 11. 2012 • 20:42

absolutni souhlas

ivuska1
2. 11. 2012 • 20:34

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.