Kočky britských politiků: PRSK! ŠKRÁB! To máš za tu reformu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kočky britských politiků: PRSK! ŠKRÁB! To máš za tu reformu...

Fotografie
Fotografie (internal)
Britský premiér David Cameron (46) žije i s kocourem Larrym na tradiční londýnské adrese Downing Street 10, vedle něj - v čísle 11 - pak bydlí ministr financí George Osborne (46) s kočkou Freyou.

Kdo by však očekával, že si do kožichů vjedou premiér a ministr, třeba kvůli reformám, mýlil by se. Nejnovější fotografie odhalují řevnivost právě mezi jejich mazlíčky! Podle zpravodajského serveru BBC se kočka a kocour pustili do tak divoké šarvátky, až je od sebe museli odtrhnout. Premiérova mluvčí ale přísahá, že se zvířátka za jiných okolností snášejí dobře…

Kocour Larry

Premiér David Cameron si ho pořídil, když v domě spatřil potkana. Místo lovce ale dostal lenivého kocoura, který se za hlodavcem ani neotočí.

Kočka Freya

Páníčkovi Georgi Osbornovi na dva roky utekla a potloukala se po Londýně, než ji na základě čipu vrátili domů. Je dominantnější než lenoch Larry.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.