Ivetě stoupla sláva do hlavy: Chci čerstvého lososa, jinak nepřijdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ivetě stoupla sláva do hlavy: Chci čerstvého lososa, jinak nepřijdu!

Iveta si na lososovi pochutnala, na večírek ale nešla!
Iveta si na lososovi pochutnala, na večírek ale nešla! (Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

Sotva se zpěvačka Iveta Bartošová (46) postavila zpět na nohy, už začíná vystrkovat »růžky« a své okolí a spolupracovníky pořádně komanduje! Iveta pravděpodobně získala dojem, že už má to nejhorší za sebou a znovunabytou slávu si proto hodlá užít se vším, co k tomu patří. Tedy i manýry, za které by se nemusela stydět kdejaká zahraniční celebrita!

Když totiž po odvysílání premiérového dílu reality show Iveta na TV Pětka měla dorazit na večírek, začala si diktovat podmínky! „Aby vůbec přijela, měla požadavek, že na stole musí mít připraveného čerstvého lososa. Tak jsme odpoledne zařizovali pro Ivetu lososa, jinak by po vysílání nepřišla. Jenže ona se před veřejností zavřela do salonku a odmítla jít mezi všechny ty lidi, co na ni několik hodin čekaly,“ nemohl uvěřit Ivetinu chování zdroj z produkce televize.

S čím si ale Iveta naopak těžkou hlavu vůbec nedělala, byl její »ohoz«. „Boty si koupila v neděli v obchoďáku za pět tisíc korun. Nakupovat s ní byl její manažer. Nakoupili prý během pár minut, líbily se jí, vyzkoušela a bez mrknutí oka zaplatila,“ vypodobnil zdroj Ivetin styl nakupování.



Přečtěte si
uctolen
15. 11. 2012 • 10:30

Iveto, s Tvojí pověstí bych se hanbou propadla. A ty po těch všech průšvihách a skandálech si ještě v televizi hraješ na roztomilého naivního diblíka. Tato role Ti slušela tak v 18 letech. Dneska Ti už ale holka táhne na padesátku.

1ivnz
20. 10. 2012 • 11:26

NE,NE,NE, této paní už nelze pomoci, je o NEMOC a musí se LÉĆIT,nemoc kdy za všechno můžou ostatní,já jsem ta nejlepší hlavně máma,všechny mě už odepsali, nevidí pořád příčinu proč, žádný akoholik na světě si nepřizná,že má problém, IVETO TA TVOJE REALITY SHOW...to je tvá poslední cesta pod DNO, páč,ty už na dně jsi dávno, a z toho už nebude cesty ven, dokud si nezačne léčit psychyku je to ztracené

drakoska11
20. 10. 2012 • 08:02

Se nedivte, že jí stoupnula sláva do hlavy.. při sledovanosti tohoto "úžasného" kanálu

drakoska11
20. 10. 2012 • 08:00

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.