Irena Obermannová: Havel se mnou flirtoval přes svého asistenta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Irena Obermannová: Havel se mnou flirtoval přes svého asistenta!

Obermannová v rozhovoru vytáhla doslova hromady špíny na zesnulého prezidenta.
Obermannová v rozhovoru vytáhla doslova hromady špíny na zesnulého prezidenta. (Koláž Ahaonline.cz)

Milostný poměr mezi vážně nemocným Václavem Havlem (†75) a Irenou Obermannovou (50) je pro mnohé velkou záhadou. Spisovatelka teď prozradila, jako to mezi sebou měli…

Obermannová se s Havlem seznámila v únoru roku 2010, kdy vůbec netušila, že by mezi nimi mohlo proběhnout nějaké »jiskření«. Na křtu knihy o sametové revoluci se šla s exprezidentem vyfotit, a to byl počátek jejich mileneckého vztahu. Údajně ji nazval nejkrásnější českou spisovatelkou a to Obermannová vnímala jako projev zájmu.

Havel, na něhož doma čekala manželka Dagmar, však byl nesmělý a flirtování svěřil svému osobnímu asistentovi. „Asi za dva měsíce mi poslal esemsku, že by mě pan prezident rád pozval do divadla na Odcházení.  Dostala jsem od něj dva lístky a šla s kamarádkou. Druhý den přišla další esemeska, že mě pan prezident zve na skleničku vína…“ prozradila Obermannová intimnosti v magazínu Život.



Svůj románek poté využila pro skandální Tajnou knihu, která měla původně identitu Havla tajit. Spisovatelka ale nakonec svůj záměr přehodnotila. „Myslela jsme si, že když řeknu, že to není on, budou to respektovat. Knihy by měly být chráněné území, ale chovali se jako prasata. Nakonec jsem pod nátlakem vše přiznala a porušila své předsevzetí, že neprozradím, o koho v knize jde,“ dodala údajná milenka Václava Havla.



Přečtěte si
darkq
8. 5. 2013 • 18:28

evinka1111 - jediný slušný člověk tady. Vy ostatní se styďte- stejně jako Obermannová. To se to pomlouvá a špiní mrtvý člověk- v anonymitě,co, ubožáci? Ať byl jaký byl v soukromí,byla to jen jeho věc. Takovou ostudu,jako jeho následník - p.Klaus - nám ve světě nikdy neudělal,lidi ho měli rádi a hlavně díky jemu nás poznal svět. Jděte si pomlouvat ty,kteří si to opravdu zasluhují,a hlavně - kteří se mohou bránit!!!

jikar
20. 10. 2012 • 13:50

ty seš teda kráááva nebeskááá

hillaarkaa
19. 10. 2012 • 12:14

Měla bys jí být příkladem a ještě si k tomu umejt ten svůj syfilídní pekáč

hillaarkaa
19. 10. 2012 • 12:12

A teď si vem,kdyby Dášeně do Vencka dělal třeba homouš Forman-komunista. To by bylo na Hrádečku smradu-no přímo jako v Cařihradu

solochov
19. 10. 2012 • 11:12

ne, ten se plazil po Dášeně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.