Dana Morávková: Psychický teror v televizi! Má strach, že přijde o práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dana Morávková: Psychický teror v televizi! Má strach, že přijde o práci!

Dana Morávková
Dana Morávková (TV Nova/Lenka Hatašová)

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Dana Morávková (40) se tak trochu upsala ďáblu. Když kývla na nabídku tančit v letošním ročníku StarDance, kterou vysílá Česká televize, zažila podle informací Aha! v Ordinaci doslova peklo. Několik týdnů si tam slavná herečka poníženě vyřizovala povolení tančit u konkurence. Bála se, že přijde i práci.

V seriálech přece není problém rychle postavě přepsat scénář. Necháte ji umřít, přestěhovat, odcestovat, zavřít do vězení...

Celá věc byla velmi komplikovaná a Dana zažila velké psychické vypětí. Na jednu stranu jí producentka Ordinace v růžové zahradě Lenka Hornová (46) účinkování ve StarDance na České televizi povolila. Jenže pak Dana narazila u části vedení Novy, které bylo proti.

 

„Následoval kolotoč dlouhých vyjednávání. Jde o to, že vedení už v létě naštvalo, že herec Lukáš Hejlík začal natáčet Ordinaci a najednou vystupoval v Prostřeno! na Primě, aniž by mu to někdo dovolil. A pak do toho přišla Dana, zda může účinkovat ve StarDance. Vedení prostě koketování svých hvězd s jinými televizemi nesnese, a v některých případech ho dokonce pokutuje. Nejkrajnější variantou jsou vyhazovy,“ popisuje náš zdroj z televize.

Protože ale byla Morávková oproti Hejlíkovi natolik slušná, že svůj záměr tančit ve StarDance včas oznámila a nic netajila, povolenky vystupovat v České televizi se po několika týdnech nakonec dočkala. A jak sama přiznává, bude bez problémů stíhat oba projekty. „Taneční zkoušky natáčení Ordinace nenaruší,“ řekla Aha! Dana. Její kolegové z »Růžovky« ji prý velmi podporují. „Z mého účinkování mají radost a budou mi držet palce,“ dodala.

Partnerem Morávkové bude ve StarDance tanečník Jiří Hein. Na parketě poprvé herečku uvidíme v sobotu 3. listopadu.



Autor:  lbp,kl

Přečtěte si
fiat
27. 12. 2012 • 17:17

stejná mjorálka a je jedno jak se čemu nadává....

jikar
2. 10. 2012 • 19:52

Máš to holka blbý, moc blbý

p.r.d.e.l..hillarka
2. 10. 2012 • 19:25

Boží prostoto Víš kde mi visíš

jikar
2. 10. 2012 • 14:09

Dost málo, NÁDHERO!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.