Tom & Katie: Dohoda už po 12 dnech! Cruise dá ženě dceru i peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tom & Katie: Dohoda už po 12 dnech! Cruise dá ženě dceru i peníze!

Katie a Tom s dcerou Suri.
Katie a Tom s dcerou Suri. (Profimedia.cz)

Z nejdivočejšího rozvodu století se stala procházka růžovým sadem. Tom Cruise (50) a Katie Holmes (33) se totiž nečekaně rychle mimosoudně dohodli a svět tak neuvidí, jak na sebe před soudem házejí špínu. Katie dostane dceru a blíže neurčené »odchodné«, Tom bude moci malou Suri (6) navštěvovat. Manželé už podepsali příslušnou smlouvu.

Celý Hollywood si šušká, že za rychlou dohodou stojí sekta scientologů, které začal její prominentní člen Tom dělat špatnou reklamu. Ve snaze ukončit skandál proto Tom dokonce souhlasil s tím, aby smlouva jasně vymezila Suriin vztah k scientologii. Podrobnosti ovšem obě strany tají.

Jisté je, že Suri bude žít s matkou v New Yorku a Tom ji bude moci každý týden navštěvovat. Během jeho návštěv bude ale přítomna ochranka i chůvy, které Katie najala. Pokud jde o peníze, měla by Katie dostat kolem 300 milionů korun, jak stanovuje předmanželská smlouva.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.