Agáta Hanychová o skandálu: Řeknu vám, jak to bylo doopravdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta Hanychová o skandálu: Řeknu vám, jak to bylo doopravdy!

ČERNÝ VŮL, ČTVRTEK 16:15 - Agáta s Mirkem se už těší, jak vyrazí zpět do Itálie, kde je malý Kryšpín s babičkou a dědečkem na dovolené.
ČERNÝ VŮL, ČTVRTEK 16:15 - Agáta s Mirkem se už těší, jak vyrazí zpět do Itálie, kde je malý Kryšpín s babičkou a dědečkem na dovolené. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma)

Události posledních dní v kauze rebelky Agáty Hanychové (27) a jejího partnera a otce malého Kryšpína (10 měsíců) Mirka Dopity (28), který strávil noc na středu v cele předběžného zadržení, nabírají velké obrátky. „V médiích bylo publikováno několik lživých informací,“ sdělila deníku Aha! exkluzivně právnička Agáty Kateřina Fílová. Jak to vidí samotná Agáta, která za svým snoubencem stojí?

Když dvojice s Agátiným stylistou odcházela v úterý z »pařby« směrem do hotelu, zastavili se ještě na něco k snědku. Agáta se vracela z toalety, když její stylista upadl na zem a z legrace si na ni přímo lehl.

„Byla to sranda, snažila jsem se ho ze země sebrat, rozhodně jsem se sama neválela na dlažbě,“ vyprávěla Hanychová. Vtom je zbystřil amatérský fotograf Lukáš Motl a začal fotit jako o život. „Prosila jsem ho, ať nás nefotí. Otravoval nás už v baru,“ vyprávěla dál.

Poté, co ho dohonil Dopita a došlo k roztržce, při které snoubenci požadovali odstranění fotografií a následné zničení paměťové karty, přijela policie, která začala případ prošetřovat jako loupežné přepadení a Dopitu v klepetech odvezla na policejní stanici. Tam také Agátin snoubenec strávil celou noc.

„Rozhodně nešlo o krádež foťáku, to je absurdní. Loupežné přepadení tohle určitě nebylo,“ dodala Agáta. Dvojice byla v podnapilém stavu, policie je převezla k výslechu, kde také proběhlo měření alkoholu u obou podnapilých zadržených.

„Není pravda, že naměřili panu Dopitovi tři promile alkoholu, v policejním zápisu stojí jeden a půl promile,“ objasnila Fílová. Přesto ale Dopita nebyl schopen výslechu, a tak byl ráno převezen na policejní stanici do Sokolova. Tam vypověděl, co se tu noc událo.

„Pan Dopita je bezúhonný člověk, rozhodně nebyl nikdy předtím trestaný a ani nemá žádnou podmínku. Z jednání údajného poškozeného vyplynula účelovost jeho jednání,“ sdělila deníku Aha! právní zástupkyně.

Potyčka ale natolik rozzuřila organizátory festivalu a především majitele stanu, ve kterém se snoubenci opili, že jsou na několik let v Karlových Varech nežádoucí. „Na dalších sedm let mi to stačí,“ napsala rebelka smířlivě na svůj facebookový profil.

Očima redaktorky

„Byla jsem na párty, kde jsem dotyčného fotografa několikrát zahlédla. Dali jsme se i do řeči. Říkal, že je amatérský fotograf, ale že občas v Praze své úlovky udá. Svěřil se, že ho práce fotografa moc baví. Po očku sledoval Agátu a Mirka, jak se skvěle baví. Svěřil se mi, že je bývalý voják. V půl šesté ráno mi volal, že ho vezou do nemocnice, protože ho Dopita zbil. Přišlo mi to zvláštní, protože vojáci mívají výcvik. Od té doby jsem ho neviděla. Na telefony a zprávy neodpovídá.“

Svědek incidentu promluvil

Pan Marek byl incidentu přítomný a exkluzivně pro Aha! situaci popsal. „Dopita jedl klobásu, když Agáta a kadeřník Márty vyšli ze záchodů a už chtěli jít domů. Márty se sesunul se smíchem k zemi a Agáta se ho snažila zvednout. Vtom přiběhl ten fotograf, který měl nastavený předblesk, a začal zběsile fotit dvojici z malé vzdálenosti asi 40 centimetrů. Agátu to oslepovalo, natahovala ruku a prosila ho, aby přestal fotit. On ji vyloženě provokoval a couval před ní. Dopity si všiml na poslední chvíli. Pak začal utíkat. Vyběhli po schodech směrem k poště. Tam byli za rohem za křovím, víc jsem neviděl. Čekali jsme pak před policejní stanicí. V půl šesté ráno vyšel po dvaceti minutách výslechu dotyčný fotograf a chvástal se, že si jede do nemocnice pro neschopenku. Tam ho odvezlo policejní auto.“

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
ivuska1
12. 7. 2012 • 19:46

ivuska1
12. 7. 2012 • 19:44

ivuska1
12. 7. 2012 • 19:29

ivuska1
12. 7. 2012 • 19:27

Jo, vsichni ji verime, je to tak duveryhodna osoba

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.