Bartošová s Hrušínským: Vášnivý sex v hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová s Hrušínským: Vášnivý sex v hotelu!

Jak znáte Ivetu Bartošovou?
Jak znáte Ivetu Bartošovou? (Aha!)

Když byla Ivetě Bartošové (46) nabídnuta role Olivie ve filmu Svatba upírů (1993), byla štěstím bez sebe. Čekala nový impulz a doufala, že ji film posune v kariéře opět o něco výš a rozšíří si tak obzory.

Jenomže jak se ukázalo, byl to osudový zlom v jejím životě. Bohužel v negativním slova smyslu. Právě tady začala její cesta do pekel, ze které se dodnes nevzpamatovala…

Touha po filmové roli

Psal se rok 1992, Iveta byla na vrcholu slávy. Lidé ji milovali, získávala jednoho Slavíka za druhým. Dařilo se jí také v soukromém životě, kde se o její zázemí a kariéru pečlivě staral její partner Ladislav Štaidl (67).

Pak to ale přišlo. Měl to být další odrazový můstek v její kariéře, toužila se proslavit i ve filmu. „Říkala, že už jako zpěvačka víc dokázat nemůže, chytila trochu hvězdné manýry a prosila Láďu Štaidla, aby jí sehnal nějakou filmovou roli. Tak rozhodil sítě a brzy přišla nabídka do filmu Svatba upírů, kde se pro ni rýsovala poměrně velká role. Okamžitě ji s nadšením přijala,“ práskl nám jeden z filmařů.

Režisér Jaroslav Soukup (65) byl nakonec rád, že má ve filmu známou tvář, která slibovala kasovní úspěch.

Láska na jednu noc…

A právě tam se to stalo. U Ivety se poprvé objevily psychické problémy, pocit méněcennosti. Těžko už se dnes dozvíme, jestli za to mohlo ne moc vlídné přijetí u hereckých bardů, jako byl Zdeněk Řehoř (†74), Luděk Kopřiva (†80) či Jaroslav Moučka (†86), kteří se na zpěvačku dívali přes prsty.

Každopádně Iveta stresy řešila po svém, přímo během natáčení svedla svého filmového partnera Rudolfa Hrušínského (41) nejmladšího. Bylo to přímo v hotelu, kde byl štáb ubytovaný. „Udělala jsem to kvůli sobě, aby přežilo mé ego, a abych v sobě jako ženská měla trochu hrdosti,“ vysvětlila milostný románek Iveta.

Pro ni to byl pouze sex na jednu noc, Hrušínský, který byl o čtyři roky mladší, to ale bral vážně a zamiloval se do ní. „Bylo to fajn. Rudla mi potom dokonce na dveře mého pokoje napsal rtěnkou: Miluji tě. Věděla jsem ale, že ten vztah nemá smysl, byl to zkrátka jenom úlet,“ dodala.

Štaidl ji vyhodil z domu!

Její nevěra se ale brzy provalila. Láďa Štaidl měl dlouhé prsty, a tak byl informován mezi prvními. „Nutil mě, abych se přiznala, tak jsem nakonec řekla, jak to bylo. Nebyla žádná facka. Ale strašně na mě řval, vyhodil mě z domu a šel spát. Dvě nebo tři hodiny jsem čekala a pak jsem šla. Říkal, že kvůli tomu se se mnou rozchází navždy, ačkoli sám mi předtím vyprávěl, s kým vším spal, a dělalo mu to dobře,“ popsala zpěvačka.

Všemi obdivovaná a do té doby milovaná Iveta nevěděla kudy kam a skončila ze dne na den na ulici. „Přespávala jsem, kde se dalo. Nakonec jsem Láďu odprosila a vzal mě zpátky na milost. Vztah se nám sice podařilo načas urovnat, ale trhliny už v něm bohužel zůstaly,“ zavzpomínala Bartošová. A dál ten smutný příběh znáte…

Poslední role Nelly Gaierové… 

A ještě jedna smutná zvláštnost. Svatba upírů byl poslední herecký počin Zdeňka Řehoře (74), který si zahrál postavu potulného mnicha. Necelý rok po slavnostní premiéře zemřel na rakovinu. Stejně tak herečka Nelly Gaierová, jež ztvárnila starou šlechtičnu. Také pro ni to byl poslední výrazný herecký počin. Zemřela za dva roky, v 87 letech.

Věděli jste, že?

Natáčelo se na zámku ve Valticích nebo také na zámečku Bzí, nedaleko Týna nad Vltavou.

Film získal v roce 1994 ocenění na festivalu fantastických filmů v Burgosu ve Španělsku.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Přečtěte si
girasole.
28. 5. 2012 • 11:01

Vetsinou vsechny diskuse se zvrtnou uplne jinam...

unno1
28. 5. 2012 • 10:47

asi jo, protože součastnost známe, budoucnost je velice mlhavá, tak hodí něco z minula

logicky
28. 5. 2012 • 10:45

tak prodává i svoje průšvihy, dostává za každý článek 30 000,-

unno1
28. 5. 2012 • 10:45

Sice zabere, ale už nikoho tolik nebere! Většinou se diskuze zvrtne úplně jinam O Bartošové už víme všechno, tak kdo by se v tom pořád babral

hillaarkaa
28. 5. 2012 • 09:11

Bacha na kolbeňáka formana-za chvíli je tu s celou buzzipartou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.