Adéla Gondíková: Našla si nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Adéla Gondíková: Našla si nového chlapa!

Zamilovaná Adéla Gondíková září spokojeností.
Zamilovaná Adéla Gondíková září spokojeností. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Herečka a moderátorka populárního televizního pořadu Rady ptáka Loskutáka Adéla Gondíková (38) má nového chlapa. Po nevydařeném manželství s muzikantem Ondřejem Brouskem (31) a románku s ženatým hercem Jiřím Langmajerem (45) prý konečně našla svou životní lásku. S neznámým mladíkem ji deník Aha! načapal v jednom pražském obchodním centru.

„Jsem šťastná a zamilovaná,“ kápla božskou Adéla na akci, kterou spolumoderovala se svým bratrem Daliborem (42). Kdo je mladík s delšími vlasy, ale prozradit nechtěla. „Chci ho ušetřit mediálního zájmu,“ mlžila.

Gondíková má z manželství s Ondřejem Brouskem dcerku Nelu (8). Muzikant je ještě otcem dvouměsíčního Františka, kterého mu porodila nová manželka Anna (31), dcera kosmonauta Vladimíra Remka (63). Právě k té od Adély utekl. Když tehdy jeho nevěra praskla, Gondíková to velmi špatně nesla, v celé rodině bylo pěkně dusno... Teď už jsou vztahy mezi Adélou a jejím bývalým manželem lepší.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.