Šílenec René Chalupník: Řidiče autobusu zbil do bezvědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šílenec René Chalupník: Řidiče autobusu zbil do bezvědomí!

René Chalupník
René Chalupník (ČTK)

Nemohl předjet autobus, a tak v amoku zmlátil jeho řidiče Josefa Císlera (63)! Stalo se to loni v září v Domažlicích a včera se útočník René Chalupník (36) zpovídal u soudu. Napadený šofér totiž utrpěl rozsáhlé krvácení do mozku, několik týdnů ležel v kómatu a následky zranění pociťuje dodnes!

Příčiny útoku byly až absurdní: útočník nemohl se svou octavií neoplan plný lidí předjet. „Spěchal jsem k lékaři,“ odůvodnil soudci Chalupník. V místě, kde je přitom předjíždění zakázáno, se odhodlal k riskantnímu manévru, při němž se obě vozidla dokonce střetla.

Chalupník nabyl dojmu, že se jej řidič autobusu pokoušel vytlačit z vozovky, proto si na něj počíhal na zastávce a tam ho surově zmlátil! Císlera skolil jedinou ranou na levé oko, pak mu ještě třískal hlavou o zeď.

„Ani jsem mu nevzdoroval, choval se jako šílenec. Ještě mi rozšlapal mobil a ujel,“ popsal napadený. Agresor Chalupník se ale zná jen k jedné ráně pěstí. Od soudu si každopádně může odnést až 10letý trest.

Přečtěte si
nm48
20. 4. 2012 • 15:18

doufám že tohot zmetka odsoudí nejmíň na deset let a dokonce života bude platit odškodné tomu pánovi pokud ne jsem pro ho nechat oddělat !!!a doufám že se naše justice i v tomto případě probudí a bude soudit podle svého nejlepšího vědomí a svědomí pokud nějaké maji

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.