Dáda Patrasová se obklopuje luxusem: Kuchyň za milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dáda Patrasová se obklopuje luxusem: Kuchyň za milion!

S velkou láskou vaří Dáda pro svého manžela Felixe...
S velkou láskou vaří Dáda pro svého manžela Felixe... (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Zpěvačka Dáda Patrasová (55) si žije v přepychu. Ve vile na pražských Vinohradech se s manželem Felixem Slováčkem (68) obklopují jen tím nejdražším komfortem. Jejich posledním výstřelkem je nová kuchyň za více než milion korun!

Známá zpěvačka a herečka si splnila jeden ze svých největších snů, nechala si přesně podle svých představ zhotovit velice luxusní kuchyň, kterou by jí mohla závidět nejedna žena.

„Byla hodně drahá, překročili jsme i stanovený limit, ale rozhodně to stojí za to. Je to chlouba našeho domu,“ prozradila hvězda dětských srdcí. „Strašně ráda vařím, tak jsem šťastná, že je to tady opravdu dle mých představ vybavené těmi nejmodernějšími spotřebiči,“ chlubila se, a dokonce před zraky reportérů deníku Aha! uvařila svému manželovi večeři – těstoviny se špenátem a zeleninou.

„Dádulka vaří výborně!“ pošmákl si muzikant a svou ženu odměnil sladkým polibkem rovnou nad pánvičkou.



Přečtěte si
koliaska
27. 2. 2022 • 17:30

Já to teda Dádě určitě přeju. Lhala bych, kdybych tvrdila, že by se mi taková kuchyně nelíbila. Ale taky si do tak drahé kuchyně nemůžu teď dovolit investovat. I tak bych s tou naší chtěla něco udělat. Hlavně novou linku by to chtělo. Dívala jsem se ale, že i ty levnější jsou dnes už docela pěkné, viz například ty, co mají na http­s://ww­w.hm­naby­tek.cz­/kuchy­ne/

ivannavratil386
18. 4. 2018 • 09:11

Týýýjo! To se teda Dáda má. Taková kuchyň by se mi líbila také! Bohužel ale nemám milion na novou kuchyň. No snad někdy... Na druhou stranu, moje současná kuchyň také nevypadá vůbec špatně. Zvlášť poté, co se mi o její kompletní redesign postarali designéři z http://www.pwinterier.cz/

illis
25. 4. 2012 • 19:20

To těžko, kuchyň je nádherná a určitě nová, takový velký komplex se ve vexlu nesežene. Velkou položku dělají značkové spotřebiče a různé vychytávky.

illis
25. 4. 2012 • 19:19

pro mne je to nesplněný sen. Bydlím v paneláku, takže by mne stála pár desítek tisíc, ale i tak teď před důchodem je to pro nás hodně peněz. Ať Dádě slouží ke spokojenosti .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.