Jiří Šlégr u soudu: Vzdal se dcery Jessi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Šlégr u soudu: Vzdal se dcery Jessi!

Šlégrovi u soudu v doprovodu svých advokátů.
Šlégrovi u soudu v doprovodu svých advokátů. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Bývalý hokejista a poslanec Jiří Šlégr včera se svou manželkou Kateřinou opět dorazil před soud v Mostě. Tentokrát se řešila výše alimentů a péče o dceru rozvádějící se dvojice. Šlégr ale překvapil – malou Jessi už nechce do střídavé péče, o kterou původně usiloval!

„Změnil stanovisko, souhlasil, aby Jessinka byla svěřena do péče paní Šlégrové,“ řekla Aha! Dalila Pelechová, advokátka zastupující Kateřinu Šlégrovou (40). Ta prý ale nebude svému muži, který nyní žije s rozvádějící se Miss ČR 2005 Lucií Královou (30), ve styku s dcerou bránit.

„Já chci, aby se Jirka nadále s Jessinkou vídal. Nebudu ničemu bránit, v tuto chvíli se však jen musíme domluvit, kdy se s ní bude stýkat. Musíme oba respektovat i Jessi,“ dodala Šlégrová, které se po včerejším soudu značně ulevilo. „Než se manželé dohodnou, bylo další stání odročeno na neurčito, musí se dořešit i výživné na dceru,“ upřesnila Pelechová.

Kateřina Šlégrová se tak musí spokojit s dvaceti tisíci korunami měsíčně, které nyní dostává. Požaduje však 90 tisíc. O tom, zda je dostane, se rozhodne příště.



Přečtěte si
babcahanca
26. 9. 2012 • 18:33

Myslím si, že bylo správné rozhodnutí p. Šlégra vzdát se střídavé péče. Vůbec si nedovedu představit, že bych jako 13 letá holka pendlovala mezi rodičema, týden tam a týden onde, co škola?, Dojíždění?? Kde by tedy byl ten skutečný domov?? Paní chce 90.000,-- Kč měsíčně výživného? není to tisková chyba a jsou tam nějaké nuly navíc? Dcera už je dost velká, aby se rozhodla, s kým chce být a jak často se s někým vídat,

cococo
13. 4. 2012 • 17:05

Jiřík našel štěstí u Jiříka. Příští rok spolu budou hrát i hokej. Paroubek prý dokonale utěsní litvínovskou branku.

ivkanatka
13. 4. 2012 • 16:39

Vypadni z diskusí, čúzo slovenská !!!! Komentuj si vaše zprávy, jestli jsi to nezjistila, se...reš už tady spostu lidí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.